Bør be velgerne om unnskyldning

Undertegnede mener eldre mennesker skal få bo hjemme så lenge de vil.

Undertegnede mener eldre mennesker skal få bo hjemme så lenge de vil.

Hver dag krever Frps samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen inn over 24 millioner i bompenger. Det er norsk rekord. Totalt har bilistene måtte punget ut med over 24 milliarder kroner siden Frp kom til makten, skriver VG. «De fleste av oss husker vel at Bård Hoksrud i 2013 garanterte for at Frp ville fjerne alle bomstasjoner om partiet kom i regjering, noe de gjorde. Frp burde derfor be velgerne om unnskyldning for at de nå daglig setter ny Norgesrekord i bompengeinnkreving,» kommenterer Demokratenes nestleder Vidar Kleppe.

Stortingets utredningsseksjon har på oppdrag fra Arbeiderpartiet utarbeidet en oversikt over bompengeinntektene til samferdselsministrene i Norge de siste 20 årene. Oversikten viser at Frp-statsråden tar ren utklassingsseier med hele seks milliarder kroners margin.

På annenplass over samferdselsministrene med høyest bompengeinntekter finner vi tidligere Senterparti-leder Liv Signe Navarsete. Hun krevde «bare» inn 18,3 milliarder i bompenger – til tross for at hun satt over 460 dager mer enn Solvik-Olsen så langt har sittet som statsråd. «Gratulerer med seieren,» sier en lattermild Navarsete til VG. Hun sier hun er overrasket over at Solvik-Olsen har fått inn hele seks milliarder mer i bompenger enn hva hun fikk til under den rødgrønne regjeringen.

  • Svein Erik Øien

    Vel at det er blitt mere bompenger kan vel ikke bestrides, men det skal også taes med at i Regjering så har Frp bare 16 % og klarer ikke å få vedtatt de ting de ønsker hver gang, det er kompromisser hele tiden, det skjønner jo selv dere, Når H,V og KRF hele tiden går inn for å øke bompenger og innkreving så kommer FRP til kort, men jeg er glad for å ha funnet dere, for nå har jeg muligens et alternativ til FRP som jeg kan stemme på, men må lese programmet deres først.

  • Takk for kommentaren din. Det neste året frem mot valget, vil vi synliggjøre forskjellene på oss og Fremskrittspartiet, og en viktig forskjell er at FrP i utgangspunktet er et liberalistisk parti som selger seg til anti-demokratiske globalistiske interesser. Vi vil alltid respektere folkemeningen og nasjonaldemokratiet, og jeg håper vi kan markere oss det neste året.

  • Kristoffer Olsen

    Vil dere forby bompenger på offentlig vei? Dette kommer ikke klart frem av deres partiprogram.