Boris for Brexit

Halleluja, dagen i dag er en gledens dag for alle patrioter som elsker våre dyrebare nasjonaldemokrati! Nå har vi Londons-ordfører Boris Johnson med oss i kampen mot de anti-demokratiske elitene i Brüssel da han annonserte at han går mot sin egen statsminister David Cameron for en Brexit, en exit for Storbritannia fra EU!

I Demokratene er vi særdeles godt fornøyde med dagens nyhet fra Boris Johnson. Før han annonserte sin støtte til nei-siden, var det usikkert hvilken veg britene ville gå, men nå er sannsynligheten for et EU uten Storbritannia mye større.

I fjor høst tok også vi i Demokratene kontakt med sentralstyrene i SV og Sp for å høre om de ville være med på å kreve en folkeavstemning om EØS og Schengen. Grunnen til at vi kontaktet dem er at de i alle fall på papiret er mot EØS og Schengen, men de har også vært med på å administrere salget av Norges arvesølv og suverenitet til EU gjennom sin deltakelse i den rødgrønne regjeringen.

Vi hadde håpet å få drahjelp fra disse to partiene, men nå vet vi vet at de er mer interessert i å kjøre svart bil i regjering enn å ta vare på Norges suverenitet og selvstendighet.

Demokratene lover i alle fall at vi ikke vil bidra til noen regjering som ikke lover en folkeavstemning i disse spørsmålene, og vi er det eneste partiet som tar folkets stemme på alvor i disse spørsmålene.

Se også diskusjon på Verdidebatt.