Er Askøy-ordføreren en bløffemaker?

Fromreide-150x150Er ordføreren i Askøy kommune er bløffemaker? Det mener Demokratenes Jan-Ove Fromreide. «Som kjent gjorde Arbeiderpartiet og Askøylisten det svært godt ved kommunevalget og sitter nå i posisjon med ordfører Terje Mathisen i spissen. En av hovedgrunnene til at Arbeiderpartiet fikk så mange velgere var at lovet velgermassen høyt og hellig et klart NEI til innføring av eiendomsskatt i Askøy kommune,» skriver han, og fortsetter:

«Nå virker det som lovnaden fra Arbeiderpartiet ikke er verdt papiret det er skrevet på.  I denne perioden skulle aldri eiendomsskatt være alternativ for å øke inntektene til kommunen. Dette mantraet skrek de lokale Ap toppene ut på hvert valgmøte. Nå har ordføreren gjort det motsatte og satt Rådmannens stab til å regne ut hvor mye de kan flå innbyggerne med i inneværende periode. Arbeiderpartiet kommer garantert til å snu og si JA til eiendomsskatt.  Er du en bløffmaker ordfører Terje Mathisen?

Med seg på laget får Ap, Askøylisten. Et parti som gjorde det svært bra på nordre Askøy, pga at velgerne trodde at listens kandidat Roger Fauskanger var frelseren fra nord. «Frelseren» har stoppet videre drift av steinknuseverket, og stoppet en rekke søknader om nøst nord på Askøy. Nå topper han det hele med å innføre eiendomsskatt til de samme velgerne. Hvis dette er frelseren, kommer jeg til å skifte religion!

Det er trist at man vil skattlegge folk for å bo i egen bolig. Denne skatten er usosial og rammer mange som sliter med svak økonomi fra før, slik som minstepensjonister og småbarnsfamilier. Hvordan Arbeiderpartiet kan se disse menneskene i øynene, er for undertegnede en gåte.»