Ernas foruroligende nyttårstale

Erna Solberg, Wikipedia commons, foto: Kjetil Ree2015 var et godt år for meg og mange, men et vondt og vanskelig for andre. Med stigende arbeidsledighet, økonomiske nedgangstider, høy gjeldsbyrde hos befolkningen og et splittet og urolig Europa med økende terror og åpne grenser er det grunn til bekymring.

Ernas nyttårstale var foruroligende, for hovedvekten av talen dreide seg om våre 30.000 nye landsmenn samtidig som hun skrøt av vår grensekontroll. Hun snakket dessuten varmt om hverdagsintegrering som i hennes ideologiske verden fungerte. Hun oppfordret arbeidsgivere til å ansette våre nyankomne og de som hadde falt utenfor, og oppfordret folk til å etablere egne arbeidsplasser. Hun skrøt av vår kongefamilie som hadde besøkt flyktningemottak, men unnlot å nevne at kongen i sin tale ikke visste hva norsk kultur er eller at kronprinsparet var på båttur med en arabisk sjeik fra Saudi-Arabia. Et samfunn som har en million slaver og bryter menneskerettighetene an mass.

Erna unnlot å nevne det faktum at enslige mindreårige forsvinner i hopetall fra asylmottak uten etterforskning. Noe Angela Merkel også i sin tale unnlot å nevne, forøvrig en tale som ble oversatt både til engelsk og arabisk. «Jeg er overbevist om at hvis vi kan takle den enorme oppgaven det er å integrere så mange mennesker på rett måte, så vil det være en mulighet for oss i morgen», sa Merkel.

I Norge forsvant det 43 barn i november, og totalt er rundt 300 barn forsvunnet på få år. I Tyskland er det i år forsvunnet 700 barn, i Sverige 1000 og i Italia over 5000. Fikk de en mulighet?

Hverken Merkel eller Erna bryr seg om den etniske befolkningen når de unnlater å påpeke at voldtekter har eksplodert både mot kvinner og barn pga deres «berikelse», ei heller den økte splittelsen og diskrimineringen blant eget folk som mister flere og flere rettigheter, eller terrortrusselen i EU hovedstaden Brüssel og Munchen hvor nyttårsfeiringen måtte avlyses.

I Tyskland gis nå «Mein Kampf» ut på ny, 70 år etter at den ble forbudt. En kan vanskelig se at det er betryggende når en ser det økende jødehatet i Europa. Men hva annet kan en vente når globalistene er en sammenslutning av verdens tre verste ideologier; islamismen, kommunismen og nazismen.

Tyrkias president Erdogan gikk ut i media i dag og sa han ønsket utvidet makt, og fremhevet at Hitlers styresystem var effektivt. Dette landet er medlem i NATO, og ønsker EU medlemskap samtidig som han sender horder ut av landet og inn i Europa. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg gikk ut for tre dager siden og sa: «Felles for 22. juli-angrepet og IS’ terror er at det ikke er religiøse grupper, men enkeltindivider som er ansvarlige.»

Se Ernas nyttårstale.

 • Nyttårstalen til Vladimir Putin var betraktelig mye bedre enn det Erna Solberg presterte….

 • Knut Enebakk

  Jeg synes Erna Solberg sin nyttårs tale var kjedelig. Den var vel som forventet med mye av talen som gjaldt flyktninger og innvandring. Hun har jo hatt et forhold til en neger tidligere så da er det å forvente at hun vil føre en politikk deretter. Når det gjelder Putin så er nok han en størrelse av en statsleder som Solberg aldri vil kunne sammenlignes med.

 • Steinar Kjærner-Strømberg

  Jeg mener at det er irrelevant hvem som hun har hatt som samboer. Det som jeg fant interessant er det som svært få fanget opp, under talen, nemlig at millioner er på vandring.
  Derved bekrefter hun Statsminister Viktor Òrbans utenriksminister at over 35 millioner er på vandring i fra ulike Displaced Persons Camps.

  Hva vil dette bety for Europa? 25, 5 millioner mennesker er arbeidsledige, det er over 130 millioner mennesker som lever på grensen til fattigdom (Eurostat Nov.2015).
  I Norge øker arbeidsledigheten. Norge har avgifter som diskriminerer norsk næringsliv i konkurranse med utenlandsk.

  Dette er virkeligheten. Vi ser tendenser til sosial dumping i Norge og Europa, og folk settes opp i mot hverandre som resultat.

  Dette har Demokratene som parti resepten på. Ikke ett eneste parti i det norske politiske establishment har dette som hovedfokus, sikkerhet, helse og velferd for borgere.

  Som ett eksempel i Drangedal har man foreslått «kaste ut» demente ut av deres spesialtilpassede boliger for å huse immigranter.
  Hvorfor? Fordi helse er lokal kostnad, immigrant er statlig overføring.

  Så råttent har det blitt. Nå som våren kommer og med det varmere klima, vil vi se opptrapping av immigranter mot Nord.

 • Restiamo_Umani

  «eller at kronprinsparet var på båttur med en arabisk sjeik fra Saudi-Arabia»

  Er det bekreftet? Det burde i så fall vært noen store oppslag i media…

  For det første burde vi ikke ha kongehus, men når vi først har kongehus så burde det være en stor skandale at de er gode venner med halshuggere…

 • Ellen

  Putins nasjonalisme og den oppryddningen han har gjort med kirken er bra, men vi ser ikke en tendens til at mange ønsker å flytte til Russland. De vil heller bo i Europa. En flykningstrøm til et land er en god måler for hvor det er bra å bo. Er den høy, bør vi passe på og holde på det vi har. Norge er et land mange vil migrere til.