Dette mener jeg

Jan-Ove Fromreide, som er stortingskandidat for Demokratene i Norge for Hordaland har fått mange spørsmål om å oppsummere sitt politiske syn i få ord. «Man må ta det norske folk på alvor. Ikke slippe inn grunnløse lykkejegere som koster samfunnet milliarder. Man må verdsette den norske bonde, som produserer verdens beste mat, og holder kulturlandskapet i hevd slik at turister nyter synet av norsk natur,» sier han, og fortsetter:

«Ved å komme oss ut av EØS avtalen, vi har varer som selger seg selv, som olje, gass, fisk skog osv,. Vi må komme oss ut av Schengen avtalen slik at vi får kontroll ved våre grenser, ved å anerkjenne de norske arbeidere, som sykepleiere, snekkere, tømrere osv. Akademikere har vi alt for mye av og sist men ikke minst, ha en verdig omsorg for våre eldre slitere som har bygget opp dette samfunnet som mange tar som en selvfølge. Det er min politikk.»

  • Sina Staes

    er 90% enig med deg der.. men vi må diskutere bønderne… dem fôrer sine dyr med anti biotika mer enn nødvendig, og når den Norske mann spiser dets kjøtt så får også den Norske mann i seg anti biotika.. om DiN kan tvangs redusere denne misbruk av anti biotika, så kan kjøttet bli mer sunnere.. det sunneste kjøtt, er den jegerene jaktet på.. kjøtt helt uten anti biotika og annet tull… men som sagt, jeg er 90% enig med deg der