FrP slår ring om EØS avtalen, Kleppe er skuffet

Nationen har vært i kontakt med 16 fylkeslag i Fremskrittspartiet. 13 av dem sier de slår ring rund dagens EØS avtale. Politisk nestleder i Demokratene i Norge, Vidar Kleppe, sier han er skuffet. «Dette bekrefter at FrP logrer med Høyre, og støtter eliten i Brussel og Oslo,» sier han i en pressemelding. Nestlederen oppfordrer frustrerte FrP-velgere til å vurdere Demokratene ved høstene valg.

«For å trygge våre grenser er utmeldelse av EØS og Schengen-avtalen en nødvendighet», mener Kleppe. Også andrekandidat for Demokratene i Norge i Hordaland, Jan-Ove Fromreide, er skuffet.   Begge slår fast at kampen mot EØS og Schengen avtalen blir to av de viktigste sakene for partiet under valgkampen.

  • Stein Ankerssletta

    Dette lover ikke godt for FrP. Strømningene ute i Europa går mot EU. Enten vil enkelte land ut av tvangstrøya som England og Frankrike, eller så vil EU ekskludere land som Polen fordi de ikke vil danse til låta fra EU generalene.

    Er Per Sandberg den eneste i FrPs ledelse som forstår dette ?

  • Richard Krogstad

    FrP er veldig oppsatt på å stjele stemmer fra Høyre. De burde tatt dem fra AP. Jeg har snakket med endel muslimer som er sjeleglade for at de har kommet seg vekk fra sharia og islam. Demokratene burde også satse på å finne de som er livredde for å få sine gamle naboer fra MENA hit til Norge. Det er veldig gode grunner for at de er redde for hvordan Norge utvikler seg. Denne ettergivenheten vi viser er ikke sjarmerende. Om du lot noen folk komme inn på en fest som du ikke kjente, da ville de ikke blitt der lenge om de ikke oppførte seg ?