Hvorfor gratuleres muslimene med ramadan, men ikke de kristne med pinsen?

Nå er det pinse. En viktig høytid for kristne verden over. Samtidig er det ramadan, muslimenes fastemåned. Verdens ledere har stått i kø for å gratulere muslimene med ramadan. Ingen har gratulert de kristne med pinsehøytiden. Lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal mener det er en sterk ubalanse i hvordan verdens ledere behandler og respekterer de to religionene.

«Også i Norge gratuleres muslimene med ramadan, mens det er taust om den kristne pinsen. I praksis betyr det at høytidene til en ekstrem politisk ideologi, som islam langt på vei er, prioriteres fremfor menneskelige og fredelige vestlige høytider,» mener han.

 • Akselp

  Hørt noen si «god jul!» noen gang?

 • Kurt O Fittje

  Et viktigere spørsmål er hvorfor vi aldri hører om noen av de andre fremmede store religionene? Hva med buddhistene, hinduer, jøder og disse…bahai-folka? Dette er også verdensreligioner! Er bare så møkk lei dette gnålet om islam og krenkede muhammedanere! Mange av dem er dessuten morderpakk!

 • Kurt Guldvik

  Norske forrædere ønsker muslimene til lykke med Ramadan,fordi at de er usikker og delvis redd for disse uønskede inntrengerne. Man forsøker etter beste evne og skaffe seg litt goodwill ovenfor denne voksende trusselen som øker her i Norge. De råtne stortingspolitikerne som legger seg flat for muslimene,skjønner nok godt at islam er kommet for og bli.Og at man liksom skal prøve og berge sitt egett skinn,/trygghet for fremtiden.Ved og skal liksom være aliert med denne fienden.Da man ser at dette vil vokse seg enda sterkere. Snakk om og være feig. Fy flate sier jeg….

 • Sissel Witthøft Ekeroth

  Det var et program på radioen hvor mange ungdommer ble spurt om hvorfor vi feirer pinse. De hadde ikke en anelse om det. De lærer ikke noe om det på skolen lenger! De visste om hvorfor vi feirer jul, påske og Kr. Himmelfartsdag, men pinse hadde de ikke kjennskap til. Må si jeg ble sjokkert over svarene. Men alle kjente til Ramadan.

 • Richard Olsen

  Samtidig skjønner de ikke at når tiden er inne til å bli stilt overfor valget mellom å konvertere til islam eller bli behandlet som slave så hjelper det ingenting hvor vennlig og snille de har vært tidligere! Kafirene har ingen rettigheter!! Ondskapen islam har ingen medlidenhet med kafirer (vantroe)!

 • Kenneth Austrheim

  Er så møkka lei alt som har med muslimer og deres religion.Det er hele tiden synd på dem, de er hele tiden såret og skuffet osv. Helt alvorlig jeg gir blanke f i dem og deres religion og kultur.Muslimer vet så mye om , vi har mye kunnskap om dem , nok er nok , det er på tide de lærer om oss

 • Frank Andreassen

  At du orker å framstille deg sjøl så usigelig du i full offentlighet.

 • Richard Olsen

  Hvem av oss to virker dum her? Mine faktakunnskaper om islam eller dine mangelfulle norskkunnskaper? Ta deg en lang tur!