«I verdens rikeste land, får den som har minst enda mindre»

Tor-Andre HopenMilliarder av kroner har de siste årene blitt benyttet til oppkjøp av store fasjonable eiendommer i både London, Paris og New York. I tillegg har Norge delt ut store millionbeløp i såkalt «bistand» til flere rike land. Utover dette har Norge også brukt mange milliarder på rent militære engasjement i flere muslimske land med indre strider som mord, steining av homofile, forfølgelse av kristne – og andre alvorlige brudd på menneskerettighetene.

Folk i Norge må nå få øynene opp og bli klar over at det handler om bruk av penger som tilhører det norske fellesskapet, sier fylkesleder og 1.kandidat i Nord-Trøndelag, Tor-Andre Hopen.
Fellesskapets penger, skattepengene våre, skal ikke gis bort til korrupte statsledere i fjerne strøk.

Det er i alle fall helt tydelig at bl.a. landets minstepensjonister, enslige, enslige forsørgere, syke og uføretrygdede ikke kan inngå i det norske fellesskapet. Fakta er at pensjonene ikke har økt i forhold til generell prisstigning for de mest vanskeligstilte som har minst fra før av, pensjonene har stort sett for de aller fleste blitt lavere i gjennomsnitt enn de var i tidligere år.

I media har vi alle den siste tiden lest mange oppslag om medmennesker i vårt eget land som ikke får pengene til å strekke til. Det handler om noe så livsnødvendig som kjøp av mat, klær og et tak over hodet. Slik skal vi ikke ha det i verdens rikeste land.

Nok er nok Norge først!Tor-Andre Hopen • Sina Staes

  Norge? verdens rikeste land? en syk spøk det, desverre ….

 • Hans Hansen

  Dere har min stemme. Garantert! Får bare håpe at landets uføre og alderspensjonistene forstår at Demokratene er de eneste som kjemper deres sak. Og gjør de det er Demokratene solid inne på Stortinget. De uføre og de gamle er nemlig…MANGE!!

 • Hans Hansen

  Jo, Norge har penger, er søkkrik! Dvs, den norske stat er rik, not so much sliterne, de som bygget landet:(

 • Sina Staes

  var nok folket jeg mente 🙂 den vanlige Nordmann i gata lever på lån, og atter lån.. gjeld opp til ørene…

 • Sina Staes

  DiN er det eneste fornuftige partiet jeg har sett 🙂 og jeg har skråblikk på så å si alt… men DiN har min tillit 🙂

 • Hans Hansen

  Jepp. Vanlige folk er gjeldsslaver, pensjonister og uføre må sulte og kle seg i filler, imens Erna og hennes rikingvenner bader i pengebingen. Er dette greit? NEI!!