Vi må stå sammen mot de mørke kreftene

Natt til 10. november satt nazistene i gang systematiske ødeleggelser av jødiske forretninger og synagoger. Hundrevis av jøder ble drept og tusenvis ble sendt til konsentrasjonsleirer. Over 7000 jødiske forretninger ble utsatt for innbrudd og plyndring. Denne natten kalles krystallnatten, fordi alle de knuste vinduene i de jødiske forretningene så ut som krystaller.

«Rundt 80 år etter krystallnatten er det fortsatt mørke krefter i samfunnet som benekter holocaust og tror på konspirasjonsteorier om jødene.  Vi i Norge har tatt antisemittismen for lite på alvor. I sommer fikk vi påminnelse da nazister marsjerte i Kristiansand sentrum. Det er viktig å stå sammen mot de mørke kreftene og ta totalt avstand fra nazistene,» sier Demokratene i Norges leder Makvan Kasheikal i en kommentar.

  • Max Hermansen

    Er dette et forsøk på å være politisk korrekt?

  • Max, kjære Max, du turer på i samme vante stil. Selv om jeg er utmeldt av Demokratene i Norge og tatt et tydelig oppgjør med måten du kommuniserer på, er jeg fremdeles eneste moderator for disse kommentarene på demokratene.no. Jeg har flere ganger prøvd å få Kristiansand til å ta over moderatoransvaret, men de virker ikke særlig interessert i å ta over. Min politiske analyse og oppgjør med det hatet og frykten jeg mener du styres av har jeg skrevet om i artikkelen To år med krisekommunikasjon. Men hvis Kristiansand vil fortsette med deg som frontmann i Oslo, vil dette bidra til å sikre partiets fremtid som promilleparti.

  • Gjest

    Kristian: jeg kommer ALDRI til å flørte med nazisme og antisemitisme… jeg dør heller !!