Er det muslimene som er ofrene, Hadia?

Faksimile fra Dagsavisen 21. januar, 2016.

Nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, blir trukket frem som en het kandidat til vervet som fremtidig statsminister i Norge. I denne forbindelse er det viktig å danne seg et bilde av hvordan Tajik ønsker å behandle Det norske folk.

Tajik selv har pakistansk bakgrunn, og hun er erklært muslim. I denne forbindelse er det viktig å danne seg et bilde av hva Det norske folk har kan vente seg fra Tajik. I et innlegg fra 2016 fremkommer synspunkter som er burde skremme en hver som vil oss nordmenn godt. I stedet for å ta et oppgjør med de stadige voldtektene av norske kvinner og alle eksemplene på forbrytelser mot norske menn, kvinner og barn, så fremstiller Tajik som om det er oss nordmenn som begår forbrytelser mot muslimene. I oppslaget heter det: «Såkalte etniske nordmenn som oppfører seg som drittsekker er et betydelig større problem enn lovlydige, arbeidsomme muslimske jenter og gutter som ønsker å bidra i samfunnet, sier Hadia Tajik (Ap).»

Hva er egentlig Tajiks oppfatning av virkeligheten basert på? Hvor ofte leser vi om norske menn som har voldtatt muslimske kvinner? Hvor ofte leser vi om norsk ungdom som deltar i gjengoppgjør? Når har norske barn gått løs på muslimske barn? Og hva mener Tajik om de enorme økonomiske forbrytelsene? SSB og Finansavisen har beregnet at innvandrere fra Somalia gir opphav til fremtidige statsøkonomiske forpliktelser på mer enn 9 millioner per hode. (Innvandrere fra andre muslimske land koster et par millioner mindre.) Hvem er det egentlig disse millionene stjeles fra? Vet Tajik om eksempler på at nordmenn har stjålet millioner fra muslimer bosatt i Norge?

Etter min oppfatning er ikke alle muslimer like. Det finnes hardt arbeidende og redelige muslimer som yter positive netto bidrag til norsk økonomi og samfunnet, og som er mer lønnsomme enn mange nordmenn. Også blant oss finnes det snyltere og unnasluntrere. Men når Tajik fremstiller det som om det er oss nordmenn som begår forbrytelser mot muslimene, og ikke omvendt, så får det meg til å frykte at Tajik på ingen måte vil hindre at det begås enorme forbrytelser mot den norske urbefolkningen, men at hun heller velger forbryternes parti.

 • Terje Kristiansen

  Har jeg vetorett?

 • Gary Lee Maloy

  «Etter min oppfatning er ikke alle muslimer like.»

  Tjaaaa…. det stemmer nok, det. De dumme jihadister sprenger seg selv i lufta. De smarte kjemper en demografisk krig. En krig som de blir å vinne hvis ikke vi gjør noe umiddelbart.

 • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

  Hajik blir aldri statsminister. Rett nok er hun stygg, ganske dum og roses av Gro Harlem Brundtland, som er like stygg og dum, men det er ikke nok.

  Hun har nemlig ingen oppbakking fra andre enn partiledelsen, og det er ikke nok i disse dager.

  Gro HB klarte seg i sin tid med bare oppbakking fra ledelsen, for å hindre Reiulf Steen å nå til toppen.
  Hun var en person som de så for seg var en svak leder som de kunne styre, det var hun.

  Hun var en lege med tilleggskurs fra Harvard Medical School, med en far som hadde vært statsråd.
  Hajik er jurist som aldri har vært heltidsansatt.

  Hvordan kan jeg kalle en lege og jurist dumme, undrer kanskje folk seg. Men saken er at det trengs ikke noe intelligens for å ta en eksamen, du kan klare det på mange andre måter.

 • jodleik

  I tillegg har vi forhåpentligvis fått grunn til å tro at vi slipper å få noen statsminister fra Ap. Når det gjelder Tajiks integritet som pakistansk jurist har vi grunn til å tro at hun er isamme korrupte kasus som sine landsmenn med denne tvilsomme yrkestittelen. Vi har problemer nok med de etnisk norske advokater, men de pakistanske ser ut til å jobbe for å avskaffe vår rettsstat og erstatte den med sin klansdominerte muslimske.

 • Atle Kristiansen

  Ved å kalle én gruppe drittsekker og en annen for lovlydige, uansett hva man kaller hva… så kan man selvfølgelig uansett opphøye den av de gruppene man helst støtter. Vi burde uansett vært enige om at hvis muslimer begynner fly rundt og gjøre hærverk, slå ned folk og kanskje også drepe dem fordi de ser en tegning, så er det IKKE muslimene som er ofrene. Hvilken annen gruppe oppfører seg slik og får stor forståelse grunnet det?

 • Gjest

  du tok ordene rett fra min munn 🙂 kan ikke bli mer enig

 • Gjest

  islam er og blir islam, uansett hva muslimene sier….

 • hortnor

  Disse jihadistene er ikke dumme eller psykopater. De følger en lære, en filosofi om at alt og alle som står i veien for spredning av Islam skal drepes. Tar du bort denne delen kutter du hode av islam. Og de som sprenger seg selv sammen med de vantroende slipper å ligge i graven i påvente av dommen. De går direkte til paradiset der alle herlighetene venter. Det spiller altså ingen rolle hvor mange ganger de har brutt loven bare de begår martyrdøden, da blir de automatisk frelst.
  Det er den islamske lov muslimene er oppfordret til å innføre i hele verden. Så dersom islamistene (muslimene) blir mange nok til å danne eget parti her i landet er løpet kjørt for oss. Muslimene kommer til å storme landet og får flertall alene på Stortinget.