FrP i lommen til Høyre

«I valgkampen før forrige periode lovet Bård Hoksrud på vegne av partiet FrP, at dersom de kom med i regjering, skulle hele bompengesystemet fjernes – for godt! Vi vet hvordan dette gikk. I gledesrusen over å få være i regjering, lot Siv Jensen & co seg putte i lommen på Høyre, hvor partiet ser ut til å trives!,» skriver Terje Haugom i Demokratene i Hordaland. Han fortsetter:

«Den norske stat og Oljefondets avkastning vet så veldig godt at Norge fint kunne finansiere veier og vedlikehold uten bompenger. Men «brukerfinansiert veibygging» er blitt en landsomfattende sovepute for regjeringen, og en statlig ansvarsfraskrivelse fra slik staten ordnet opp i egne anliggende i 50- og 60-årene.

Godt i gang med sin 2. periode i regjering, burde FrP vise velgerne at de har baller! I alliansen H, FrP og V risikerer FrP ingenting, dersom de krever at valgkampens hjertesak – bompengesystemet – omgående skal fjernes, og hvis ikke vurderer de å forlate regjeringen. Det tar ikke Erna Solberg og Trine Skei Grande sjansen på, for da blir det regjeringskrise. Men skal FrP beholde velgernes tillit, og deretter i rikt monn, må de vise mot og evne til handling i denne sak! Erna vil ikke gi slipp på FrP, så de kan godt stå hardt på et slikt krav! Meningsmålingene for FrP vil gå til himmels, og vil da også gi seg et meget godt resultat ved kommune- og fylkesvalget høsten 2019!»

  • Gork

    FRP er ikke det partiet de engang var, desverre.. Jeg er tidligere FRP velger som har fått nok, å det er flere av de der ute. EU/EØS, Schengen, ACER, Bompenger osv.. Det er mange slike ting som gjør at man leter etter alternativer.
    Dette er en god mulighet for demokratene til å få flere stemmer.
    Har skumlest gjennom programmet, å må si at jeg liker det jeg ser så langt. Problemet er å få ut mål programmet og målsettingen til velgere.. I dagens MSM media er det ikke store håpet, men muligheten er jo såkalte altenative media..