Frp svikter som regjeringsparti

«Fakta er at Frp setter stadig nye norgesrekorder i bompenge innkreving – rushtidsavgiften øker – bensin og diesel forholder seg på et høyt nivå. De som har det trangest fra før, får det enda trangere – våre gifte pensjonister blir urettferdig behandlet – enslige og uføretrygdede får det verre økonomisk, mens innvandrere får mer,» Slik summerer Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe om FrPs innsats i regjeringen, og han legger til at Frp i regjering har unnlatt å fremme forslag om tilstrekkelig stenge straffereaksjoner som kunne ha forhindret at tidligere IS-kriger nå slipper ut fra fengslene etter noen få års soning for å ha vært tilsluttet verdens mest bestialske terrorgruppe.

«For velgerne fremstår disse brutte valgløftene fra Frp som et gedigent politisk mageplask – dessverre uten at hverdagen ser ut til å bli blir bedre for folk flest som sliter,» sier Kleppe.

 • Sina Staes Janevska

  dess har jeg fått med meg det 🙁 …

 • Helge sæther

  Alle partier har et program de går til valg på. Program som bare kan overholdes om velgerne gir dem fullmakt. Koalisjon bestående av rødt, sammen med Krf eller venstre har flertall i alle innvandrings spørsmål.
  Erna som er like innvandrings kåt som sine kollegaer hos rødt. kan derfor sitte trygt på gjerde vel vitende at FrPs forslag til innstramminger blir stemt ned.
  Hver eneste kamel som FrP har slukt i innvandrings spørsmål, bekrefter at partiet jobber knallhardt mot islam.
  Bomringer, avgifter er sånt svada som skal ta fokuset bort fra det som virkelig ødelegger Norge, Importen av 4 pensjonister (foreldre/ besteforeldre) for hver potensielle skattebetaler det tar 15 år å utdanne til det europeiske arbeidsmarkedet. Ingen økonomi i verden har råd til det.
  Vil folk ha innstramminger i asylpolitikken må de stemme FrP.
  Så enkelt er det.