Nei til gebyr på dødsattesten

«Nå har det kommer frem at justisminister Sylvi Listhaug og hennes departement vil skattlegge døden. Ved å innkreve gebyr på dødsattesten.  Denne avgiften vil staten inntekter på 40.millioner,» skriver Jan-Ove Fromreide, som er leder for Demokratene i Norges lokallag på Askøy. Han fortsetter:

«Jeg er dypt skuffet over mitt gamle parti. Simpelt er ordet jeg bruker når man vil innføre gebyr på alle dødsfall. 1130 kroner skal det koste å dø! Dette hadde aldri skjedd med herdsmannen John Alvheim i partiet. Noen vil kanskje også minnes at FrP begynte som et parti til strekt nedsettelse av skatter offentlige inngrep og avgifter.

Det er mange eldre FrP velgere, men også for de unge må dette absurde forslaget fremstå som direkte smålig. Pårørende har mer enn nok med bekymringer i forbindelse med dødsfall. Å komme med en regning på 1130 kroner på toppen er bare usmakelig.

Demokratene i Norge har følgende råd til ministeren. Vi kan alle gjøre feil, men snu i tide Sylvi Listhaug.»

 

 • Evy Haugland

  Det blir vel ikke lenge før vi m grave gravene til våre kjære selv.Snakk om foræderei,verre en Kvisling

 • Tronn Larsen

  Tror at folk flest heller vil betale 1130 kr istedet for flere hundretusen i arveavgift.
  Må heller ikke glemme at partiene på venstresiden ønsker å gjeninnføre arveavgiften om de kommer til makten.

 • Ignorance is bliss

  Er mer skuffet over hvor kunnskapsløs Norsk presse, og andre gjøker som skriver om dette er! Inkludert denne artikkelen her! Her «ralles» det i vei uten å i det hele tatt sjekke hva som egentlig er riktig. Det er IKKE Listhaug som har bestemt dette alene. Ikke en gang Frp!

  Det KAN være en fordel og sjekke litt rundt ting man skrive om! Så slipper man å fremstå som en idiot i ettertid!