Vår gode venn og kollega Jan Simonsen er død

Det var med stor sorg at vi i dag mandag den 12. august mottok dødsbudskapet om at min gode venn, partikollega ,  Jan Simonsen, i en alder av 66 år er død etter at han måtte gi tapt mot kreften.
Jan Simonsen var et god medmenneske som av folket i Rogaland ble valgt som stortingsrepresentant i hele 16 år fra 1989 – 2005.
Jan Simonsen var også nestleder i Fremskrittspartiet noe han også ble for Demokratene etter at han i 2001 ble ekskludert fra Fremskrittspartiet og meldte overgang til Demokratene.
Våre tanker og kondolanser går i dag til Jan Simonsen sin bror Åge, og alle venner og kjente i inn og utland som Jan var så glad i – og til alle hans venner i politikken og i det sosiale liv som nå har mistet en god og klok venn som vi alle hadde så kjær.  Fred over Jan Simonsen sitt gode minne.
Makvan Kasheikal og Vidar Kleppe
Leder og Politisk nestleder  i Demokratene
 • AmundIngvar

  Ja det var et veldig trist budskap jeg fikk via Dagsrevyen den 12te august at min gode venn Jan Simonsen er gått bort. Har så mange gode minner fra den tden jeg fikk gleden av å møte ham ved hvert eneste landsmøte i Demokratne de årene jeg var medlem i partiet.

  Jan var et meget godr menneske, og selv om vi kunne være uenig i innvandrings og asylpolitikken, så ble vi alltid til slutt enig i det meste.Ikke minst sto vi begge fjellstøtt i politkken overfor Israel, og der vi hadde den samme filosofi, at dersom Israel faller, da vil også hele Europa falle!

  Ja jeg føler et stort behov for å vise min respekt for Jan som alltid var den som stilte opp, og der jeg fikk inn hundrevis av mine skriv på hans nettsted «FRIE YTRINGER som han drev i mange år. Ja han var i sannhet en hedersmann som jeg aldri vil glemme. Som sagt var vi ikke alltid på linje i ett og alt. men Jan viste seg som et medmenneske når han uselvisk backet meg opp når jeg trengte det som mest,

  Dessverre går de beste fra oss tidlig. Og hvil i fred du hedersmann og gode venn! Vi skal alltid huske deg!
  Og fred med ditt minne!

  AMUND GARFORS

  Og til slutt skal han få med seg et dikt der han nå er ute på sin siste reise: I

  Ingen har varda den vegen
  du skal gå
  ut i det ukjende
  ut i det blå.

  Dette er din veg
  Berre du

  skal gå han. Og det er
  uråd å snu.

  Og ikkkje vardar du vegen
  du hell.
  Og vinden stryk ut ditt far
  i aude fjell.