Hva er galt med norsk kultur?

«Hva er galt med norsk kultur, siden dagens stortingspolitikere er fast bestemt på å erstatte den med noe de kaller flerkultur? Hva er målet med å dolke vår egen kultur i ryggen? Hvilket land bruker dagens stortingspolitikere som rollemodell for dette flerkulturelle eksperimentet?» Spørsmålene stilles av Per-Christian Stenvaag, lederen for Demokratene i Hedmark, og førstekandidat på partiets fylkesliste.

«Jeg er en politiker som vil jobbe for å stoppe den islamiseringen og forskjellsbehandling som skjer i vårt land. Demokratene i Norge er det eneste politiske parti som vil stoppe den islamiseringen som blir lagt til rette av dagens etablerte partier på stortinget,» skriver han, og fortsetter:

«Demokratene i Norge ønsker en strengere men fornuftig innvandringspolitikk. Vi ønsker å stoppe all økonomisk støtte fra stat og kommune til islamske trossamfunn. Vi ønsker å forby all bygging av moskeer i Norge. Vi ønsker å hjelpe mer i nærområdene. Hvorfor skal vi ta en person til luksus i Norge når vi kan hjelpe 25 personer med mat, vann, medisiner og skolegang i nærområdene.

Hvorfor skal vi slutte med våre juletradisjoner på norske skoler? Hvorfor skal vi slutte å spise grisekjøtt på skoler og andre offentlige institusjoner? Det siste nå er at det er blitt forbud mot marsipangris på enkelte barneskoler. Hvorfor skal vi produsere store menger med halal kjøtt i Norge?

Nå må vi stå opp å kjempe for våre tradisjoner og verdier og ikke lenger akseptere den islamiseringen som foregår. Det er våre innvandrere som skal akseptere og integrere seg i det norske samfunn. Det må være lov å elske sitt fedreland uten å bli stemplet som rasist. Jeg og Demokratene i Norge tar sterk avstand fra alle rasistiske ytringer.

Jeg vil kjempe for alle de som sliter og har det vanskelig i vårt samfunn og bli en talsmann for disse grupper. Det er mange som sliter økonomisk og føler seg utenfor fellesskapet.

Vi trenger nytt blod på stortinget. Dagens elite med de politiske partier på stortinget har bevist at de ikke kan gjøre noe med fattigdommen og alle problemer vi har i vår eldreomsorg. Vi trenger politikere som har respekt for velgerne og våre skattepenger.

Hvorfor skal vi sende mange milliarder hvert år til korrupte stater og gi penger til bevaring av regnskog i Brasil og Kongo samt bevaring av torvmyr i Indonesia ? Jeg mener vi først må ta godt vare på alle som sliter og har det vanskelig i Norge. Jeg og Demokratene i Norge vil på stortinget være en garantist for å gi våre eldre og syke en verdig alderdom og et godt helsetilbud. Det må bli slutt på at økonomi blir viktigere enn menneskeliv. Vi vil gi alle de som trenger det et godt helsetilbud og de medisiner som trengs.

På det siste statsbudsjettet for 2017 ble det kuttet over 400 millioner på helsebudsjettet. Med Demokratene i Norge i posisjon på stortinget ville dette aldri skjedd.

Demokratene i Norge er KLART NEI til EU, EØS, Schengen og TISA/TTIP. Vi er det eneste politiske parti som vil jobbe for en folkeavstemning om EØS og Schengen. i kan ikke lenger akseptere at 75% av dagens stortingspolitikere lar EU skrive Norges lover gjennom EØS når 80% av befolkningen er mot EU.

Demokratene i Norge er det eneste politiske parti som er KLART NEI til bompenger og vil legge ned alle bomstasjoner i Norge. Demokratene i Norge er et politisk parti i opposisjon til dagens maktelite ved de politiske partier på stortinget. Vi ønsker å gi makten tilbake til folket. Vi trenger nytt blod på stortinget for å få tilbake kontrollen og selvråderetten over eget fedreland!»