Bare Demokratene vil kalle Siem Pilot tilbake

Hva gjorde Erna da hun fikk vite om IS’ plan? Svar:
Hyret inn Siem Pilot for å hjelpe til…

20. februar 2015 kunne Dagbladet avsløre at italiensk etterretning hadde avdekket at IS planla å angripe Europa ved hjelp av masseinnvandring. I oppslaget heter det: «Terrorgruppa Den Islamske Staten i Irak og Levanten (IS) truer med å sende 500 000 innvandrere til Europa som et «psykologisk våpen» mot Vesten for å skape kaos om de blir angrepet, skriver italiensk presse i dag.

Man skulle tro at den europeiske politikere ville motsette seg IS angrep på Europa. Men i stedet for å stenge grensene slik at IS ikke kunne gjennomføre sin plan valgte europeiske politikere å sende ut fartøyer til kysten av Libya for å hente de ulovlige innvandrerne og sette dem i land i Europa.

14. mai 2015 besluttet den norske regjeringen at Norge skulle sende Siem Pilot til Middelhavet for å hjelpe IS med invasjonen av Europa. Beslutningen ble fattet av Høyre og FrP i regjeringen. Men ingen av partiene på Stortinget har kritisert avgjørelsen.

Demokratene i Norge er det eneste partiet som vil sette de ulovlige innvandrerne i Afrika. Eller kalle Siem Pilot hjem.

Det er derfor slik at ikke et eneste av de partiene som i dag er representert på Stortinget, vil beskytte Europa mot ulovlig masseinnvandring over Middelhavet.

De som mener at kampen mot ulovlig innvandring er viktig, kaster med andre ord bort stemmen sin dersom de stemmer på et av partiene som i dag sitter på Stortinget ved kommende valg.


Demokratene i Norge har der i mot en helt annen politikk en stortingspartiene. Demokratene i Norge vil at Siem Pilot skal sette alle ulovlige innvandrere i land i Afrika. Dersom det ikke lar seg gjøre skal Siem Pilot øyeblikkelig kalles hjem. Demokratene i Norge tar på det sterkeste avstand fra IS og alle politikere som arbeider for å hjelpe Den islamske staten med å nå sitt mål om å kaste Europa ut i kaos.