Bare en streng innvandringspolitikk trygger Norge

«Demokratene i Norge vil at innvandringen til Norge skal være sterkt begrenset og kontrollert. Jo mer omfattende innvandringen er, og jo raskere det skjer, jo større er sjansene for at det oppstår parallelle samfunn etter etniske og sosiale skillelinjer. En slik utvikling er konfliktskapende og lite fremtidsrettet,» skriver politiske nestleder i Demokratene i Norge, Vidar Kleppe. Han fortsetter:

«Derfor må hovedregelen være at mennesker skal hjelpes så nært sitt eget hjemland som mulig, og at flyktninger skal vende hjem til eget land når situasjonen tillater det. Det gir bedre bruk av ressurser, og er mindre belastende for den det gjelder og deres familie.

Demokratene i Norge vil også arbeide for å gjøre regelverket enklere for å kunne returnere utlendinger som begår kriminelle handlinger. Kriminelle handlinger som medfører over to måneders fengselsstraff fører automatisk til utvisning for personer som ikke har norsk statsborgerskap. Dersom noen reiser tilbake til det landet de søker beskyttelse fra, skal oppholdstillatelse og flyktningstatus inndras.

Demokratene i  Norge vil begrense migrasjonen fra islamske kulturer så mye som mulig. Med dette dømmer vi ikke alle muslimer, men dette handler om å ta troende muslimer som tror på Koranen som Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor.

Islam, i henhold til originalkildene Koranen og Sunna, er ikke forenelig med et åpent demokrati med respekt for ytrings- og trosfriheten, samt utsatte minoriteter. Her forholder vi oss til tolkingen av islam fra de store islamske lovskolene og islamske lærde som for eksempel Yusuf al-Qaradawi.

Demokratene i Norge er bekymret for dannelsen av parallellsamfunn innad i de islamske miljøene. Demokratene i Norge vil helt klart prioritere forfulgte  kristne.»