Nordmenn må ta vare på norsk kultur og verne om norske verdier

«Det er bra at ikke alle nordmenn legger seg flate og applauderer for innvandrer-kulturen. Alle nordmenn, som har gått i norsk skole, vet veldig godt at vi har en rik kultur i Norge som vi må ta vare på. Vi har en rik kultur i Norge Innenfor demokrati, likeverd, demokrati, kunst og kultur – generelt all vår skikk og bruk,» mener politisk nestleder for Demokratene i Norge, Vidar Kleppe.

«At norske elever i vår tid ikke får høre det samme som foreldre og forfedrene fikk, skyldes naturligvis at svært mange av våre lærere i dag hører med til koret som lovsynger alt dette som kommer utenfra, i stedet for å være trofaste mot vår kulturarv, vår historie, og vår egenart som nordmenn,» mener han, og fortsetter:

«Men skulle det bli slik at vår kultur virkelig må smuldre bort og blekne, til fordel for islamsk ukultur, ja da blir vi satt minst 1000 år tilbake i tid. Med et manns-dominert samfunn, et svært undertrykkende kvinnesyn, hvor demokrati og menneskerettigheter er fy fy, og en tvangs-religion uten frelseaspekt, og hvor menneskeliv er null verd – du er mer verdifull som død.

Videre hvor et «lov»-system hvor halshugging, fingre, hender m.m. kappes for bagateller, og hvor steining til døde hører med. En «kultur» hvor terror, makt, vold, og «dø for saken» er rettesnoren i kampen mot oss vantro. U-kultur, eller fullstendig mangel på kultur i det hele tatt, slik vil vi aldri ha det. Hurra for den norske fredelig kulturen, sier jeg»!