Hets og sjikane mot bystyrerepresentant Nilsen må stoppes

Det er stor debatt i Kristiansand om hva/hvilken dokumentasjon vi i Demokratene sitter med når det gjelder de ”dannede og utdannede” sin hets, sjikane og demonisering av bystyrerepresentant Nils Nilsen i løpet av det siste året.

Byens avis Fedrelandsvennen har tatt side av saken og vil ikke publisere hva vår bystyrerepresentant har gjennomgått av topp-politikere, og en ansatt på direktørnivå i Kristiansand kommune i samarbeide med Firsthouse-partner Hans Christian Vadseth.

Vi har et 3 sifret antall konkrete beviser som handler om like, støtte og kommentar av topp-politikere og folk som tilhører de partiene som mistet mest velgere ved høstens kommune valg. I følge etisk regelverk og anbefalinger utgitt av KS for politikere er likes og delinger på sosiale medier å regnes som ytringer.

 

  1. Torsdag 23.april-2020 kl. 21:28 Liker Bystyrerepresentant fra Arbeiderpartiet Erik Dåstøl Langeland, Høyre medlem Steinar J. Olsen, Havne direktør Halvard Aglen og Firsthaus partner Hans Christian Vadseth en kommentar om Nils Nilsen skrevet av E.F som at Nils Nilsen er Kriminell og skal i fengsel. Det er viktig å minne alle at man er uskyldig inntil man er dømt.

                                  

  1. Tirsdag 03.09.2019 12:29 Liker Havnedirektør Halvard Aglen og Bystyrerepresentant for Arbeiderpartiet Janikke Arnesen et innlegg på facebook skrevet av Gry,Jakobsen om at bystyrerepresentant Nils, Nilsen er pedofil. Nils Nilsen er verken siktet, tiltalt eller dømt for noe slikt.

                          

  1. Mars 2020 15.16 liker Høyres gruppeleder Renate Hægeland et innlegg skrevet av Hans Christian Vadseth der det kommer frem i kommentarfeltet at XX skriver følgende: ” Denne uken er det første gangen jeg har hatt lyst å håndhilse på N,N #coronaisyourfirend. ” Dette er skrevet på Vadseth sin Facebook side. Mannen som mener at alle andre bidrar med å forsøple debattklimaet i Kristiansand.

           

 

  1. Lørdag 21.09.2019 kl 17.41 Tidligere Kristiansand ordfører og nåværende leder av Kristiansand Høyre Per Sigurd Sørensen delte innlegg i fra Gry Jakobsen på sin personlige Facebook side om at Nils Nilsen er pedofil, Og en av kommentarene på dette innlegget lyder følgende: Skyt den jævelen.

                                         

 

 

Dette er dokumentasjon på bare noen av de groveste påstander om bystyrerepresentant Nils Nilsen som er publisert på sosiale medier av politikere og ansatte i Kristiansand kommune. Det er derfor sterk beklagelig at fedrelandsvennen som har etterlyst dokumentasjon på hva vår bystyrerepresentant Nils Nilsen har vært utsatt for ikke vil trykke denne dokumentasjonen som har vært etterlyst i lang, lang tid.

Demokratenes bystyrerepresentanter

Vidar Kleppe, Lene Jakobsen, Makvan Kasheikal, Alf Albert og Tore Heidenreich