Ungdomsgjenger tar seg til rette i Oslo Øst

max_hermansen«Vi MÅ ta byen og landet vårt tilbake. Den eneste måten å gjøre det på, er å redusere antallet muslimer både i Oslo og i resten av Norge. Svært mange muslimer som blir bosatt i landkommuner, søker seg etter hvert inn til byene og særlig til Oslo. Resultatet er at Oslo nå har svært omfattende muslimske områder hvor det er muslimene som styrer. Slik skal det ikke få fortsette». Det mener Demokratenes leder i Oslo, Max Hermansen.

Max Hermansen viser til et konkret eksempel på hvordan forholdene er blitt i de østlige bydelene i Oslo. Under et innlegg på hans private blogg skrev en skribent med navnet Ewa om hva hun nylig opplevde på Fururuset t-bane i hovedstaden:

“Etter det som jeg har opplevd i dag på Furuset t-bane i Oslo, er jeg helt enig i tema (At antall muslimer bør reduseres). Det var en skolegruppe, ca. 30 elever, nesten alle muslimer, på 12 år som skulle inn på toget. Plutselig begynte de å skrike stygge ord mot de elevene som ikke kom inn på toget og viste trusler mot dem, f.eks hvordan kutter de halsen deres med kniv. Det var 4 mest aggressive muslimske gutter som ikke reagerte på hva 2 assistenter/lærere sa. De satt ved siden av meg, som på sofa, med ben langt frem, og viste ingen hensyn da jeg ville av. Jeg måtte presse meg gjennom dem. Heldigvis gikk jeg av!. Hele tiden viste guttene hverandre hvordan skal man drepe noen, og hele tiden – 5 – stasjoner, ble det kaos og skrik mellom elevene.

Jeg var sjokkert. Senere tok jeg en tur til Furuset skole, granstangen skole og gran skole for å fortelle hva skjedde. Furuset og Granstangen ikke hadde turer i dag og Gran skole ikke ville snakke med meg som t-bane passasjer. Jeg er fortsatt sjokkert og måtte fortelle det til noen. Takk Max at du er på stedet.

Jeg forstår at elevene krangler, men i den situasjonen lærere hadde ingen kontroll over dem. Stakkars lærere, kunne ikke bruke makt, bare ord. Passasjerer ble sjokkert også. Over enorm aggressivitet i disse gutter, utrolig enorm. For dem teller det bare revenge”. Oppførsel ble det samme som emigranter gjør i Sverige, Frankrike og Tyskland. Det som er merkelig er at Europa er nå fanget av sin toleranse og religiøse frihet.

Ikke lenge siden på kjøpesenter hørte jeg en muslimsk dame kranglet og skrik høyt. Hun ble aggressiv med hender, tok over hele arena mellom butikkene. Jeg blandet meg inn og sammen med norsk pensjonist tilkalte vi vakten, dessverre også muslim. Resultatet ble at en norsk pensjonist ble stanset for å handle i dette kjøpesenteret! Heldigvis gikk vi til administrasjonen og direktøren sa at hun selvfølgelig kan handle der. Saken er glemt. Jeg tenker oftere å dra tilbake til hjemlandet mitt, hilsen og god natt”