Derfor tror Kristian Kahrs på Demokratene i Sør-Trøndelag

“Da er det offisielt. Etter at Demokratene i Sør-Trøndelag hadde sitt års- og nominasjonsmøte er jeg Demokratenes førstekandidat til Stortingsvalget i september. Sammen med partiet gleder jeg meg til å sette dagsorden frem mot valget, skriver Kristian Kahrs, og fortsetter:

“Jeg må innrømme at jeg virkelig begynner å få godfølelsen, og jeg gleder meg til å vise velgerne at vi er et bedre og mer gjennomtenkt alternativ enn FrP, KrF, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og USAs bombeparti SV, som har vært med på alle Norges kriger etter den kalde krigen. Vi er skal ta velgere fra Rødt, og kanskje til og med Venstre og Høyre, selv om jeg tror lekkasjen fra Erna og Trine kommer til å bli mindre enn fra andre partier.

Over hele Europa ser vi at elitene er i fullstendig panikk. Vi ser et folkelig opprør mot ikkevalgte byråkrater. Britene forlater EU, og Donald J. Trump viste globalistene at folket vil ha mer demokrati, ikke mer byråkrati og overnasjonalitet. Europeere aksepterer ikke at våre politikere åpner opp for en massiv migrasjon fra områder som Nord-Afrika og Midt-Østen.

Jeg kan komme tilbake til en nærmere analyse av de andre partiene senere, men la meg her konsentrere meg om FrP. I Sør-Trøndelag har vi en takknemlig situasjon med FrP som har skviset ut en profilert islamkritiker som Jan Guldahl, og i FrP er det vanskelig å ha en ærlig diskusjon om innvandring og islam. Her er vi ideologisk tydelige, og toppkandidaten for FrP er Sivert Bjørnstad, en 26 år gammel liberalist uten annen yrkeserfaring enn å ha sittet på Stortinget en periode.

I dag har FrP to stortingsrepresentanter fra Sør-Trøndelag, og målet vårt er rett og slett å ta FrPs andremandat. Da jeg snakket med en FrPer her i fylket sa han “bare pass deg, vi har Sylvi Listhaug” Da svarte jeg: “Feil, dere har ikke Sylvi Listhaug; dere har Sivert Bjørnstad”.

La det heller ikke være tvil om at jeg er svært takknemlig for at jeg ikke går opp i direkte konkurranse med Sylvi eller Carl I Hagen som har fått en utsatt fjerdeplass i Oslo.

Når det gjelder islam og multikulturell ideologi vil vi i Demokratene være en vaktbikkje overfor de som mener de har monopol på godhet. Vi skal være en vaktbikkje mot de som ynder å fremstille oss som rasister og det som verre er. Og ledelsen i Den norske kirke går ikke fri fra kritikk fra oss.

Da det var kirkemøte her i Trondheim, gikk den politiserte biskopen Atle Sommerfeldt på talerstolen, ikke for å snakke om Jesus eller kristen tro og tradisjon, men for å gå til et frontalangrep på alt det jeg og Demokratene står for. Jeg tok biskopen hardt og kontant i innlegget Dypt og grunnleggende uenig med Sommerfeldts politisering som ble publisert i Dagen.

Jo, jeg vet at dette blir litt langt, men la meg si hvorfor jeg har mer og mer godfølelse. Etter Donald’ Trumps seier hadde jeg innlegget Vi er de norske Donald Trump’ene i Adresseavisen som ble relativt godt delt på Facebook.

Jeg setter også stor pris på at Adresseavisen prøver å forstå oss som har et annet syn på Donald J. Trump enn de fleste nordmenn som ikke har tilgang til mye god og nyansert informasjon om den nye commander-in-chief. Her må jeg si at jeg er imponert over Adresseavisens journalist Stein Risstad Larssen. Her var det ikke noe behov for å forklare detaljer, og han hadde god oversikt. Resultatet ble hovedsaken i i Uke-Adressa Velkommen til Trumpelag.

Etter Trumpelag-artikkelen hadde jeg også en hyggelig prat med politisk journalist i Adresseavisen Roy Tommy Bråten og fotograf  Ole Martin Wold. De skulle lage et videoinnslag som innleder paneldiskusjonen Kunne Trøndelag valgt Trump? førstkommende lørdag 4. februar på den store journalistkonferansen like ved Værnes.

Journalistene møtte på meg da jeg hogget ved i garasjen. Dette ville de gjerne ha video av dette. Spørsmålet var om jeg tenkte på Hillary Clinton hver gang jeg kløyvde et vedstykke. Da viste jeg øksa til kamera og forklarte vennlig at “dette er en øks som vanligvis brukes til å hugge ved. For Hillary har vi andre virkemidler”.

Selvfølgelig håper jeg at Hillary må sone resten av livet sitt i fengsel for sine krigsforbrytelser mot Libya og Syria, for sin krigshissing og lefling med islamister, men hun skal ha en rettferdig rettssak, og jeg er ikke en mann som lar meg styre av hat og frykt.

2. februar feiret jeg min 45. bursdag med å skrive denne artikkelen og ta i mot mange gratulasjoner. Hvis du vil være blant gratulantene, har jeg en åpen FB vegg, og du kan også se bildene med den fantastiske karamellpuddingen jeg fikk på dagen min.

For de som vil si sin mening om det jeg har skrevet, er kan de også gå til artikkelen Stortingskandidat 2017 på Stortingskristian.com. Her er det et åpent kommentarfelt.

Og selvfølgelig blir jeg ikke fornærmet hvis dere klikker på lenken for å melde dere av eposter fra meg. Hvis dere klikker på lenken under, slipper dere rett og slett å høre mer fra meg. Men nå skal det også bli mer liv i FB siden StortingKristian og @Stortingskris på Twitter. Alle artikler fra StortingsKristian.com blir automatisk publisert på disse plattformene. På @kristiankahrs tweeter jeg mest på engelsk.