Klart for landsmøte

Lørdag 18.februar samles over 70 demokrater til landsmøte i Kristiansand. Det er antallet som har meldt seg på innen fristen, forteller partileder Makvan Kasheikal. Han ser frem til et landsmøte som vil legge de organisatoriske problemene partiet har slitt med en tid bak seg, samle partiet og konsentrere oppmerksomheten fremover om kampen mot masseinnvandringen, motstand mot EØS-avtalen og andre viktige politiske spørsmål som partiet skal drive valgkamp på.

Det har vært en del uoverensstemmelser i partiet de siste året, men partilederen mener problemet er løst ved at samtlige medlemmer av Demokratene har hatt anledning til å melde seg på som deltakere på landsmøtet. «Mer demokratisk kan vi ikke gjøre det. Nå er det medlemmene som bestemmer både vedtekter, partiprogram og styresammensetning. Etter det kan ingen klage. Så nå blir det full gass frem til stortingsvalget,» sier han.

Landsmøtet begynner kl. 12.00 på Ernst hotell som ligger i hjertet av Kristiansand, nærmere bestemt Rådhusgaten 2. På lørdag etter landsmøtes slutt er det mulig å melde seg på festmiddag om ønskelig. Det kan være fristende for på menyen står ytrefilet (biff) av okse med peppersaus/ Bearnaise, bakt potet og grønnsaker, med sjokoladebrulee som dessert. Den koster 390 kr og de av de rundt 70 påmeldte landsmøtedeltakerne som vil være med på middagen må melde seg på bindende innen lørdag 11.februar på post@demokratene.no.

Trengs det overnatting har Ernst Hotell kommet med et spesialtilbud til Demokratene i Norge: 750 for enkeltrom, 950 for dobbeltrom, med frokost. Den enkelte står selv ansvarlig for påmelding og betaling. Ved bestilling av rom må det oppgis at du/dere er deltagere på landsmøtet til Demokratene i Norge for å få de vedlagte prisene.

  • Eric Wilting

    demografiske undersøkelser viser klart en manko på 40-60 millioner i arbeid 2040 dersom vi skal klare opprettholde nivå på velferdsordningene i Europa. Det er en utbredd «uskreven agenda» og aksept for at dette skal og kan løses ved migrasjon fra Nordafrika og andre konfliktområder. Problem er at det viser seg å ta for lang tid før disse nye borgere blir produktive nok til at det vil gp i pluss. Tverdt imot vil det bare forsterkte de økonomiske utfordringene med pensjoner. Sånn går det nå ned med vår sivilisasjon da det fødes kun mellom 1.1 og 1.8 barn per famile. 2.1 er kritisk minstefødsler i et samfunn for å unngå «forgubbing». Mao, vi må lage mange fler barn, og alle forhold for større familier må legges til rette. Det er 1000 ganger mer «fredelig» og økonomisk måte å møte de alvorlige utfordringene vi møter med foreldelse av folket!