Fire organisasjoner på bærtur!

«Norge må redusere sine klimautslipp med 430 prosent innen 2030 og bidra med 65 milliarder kroner årlig til klimatiltak i andre land. Redusere klimautslippene med over fire ganger det Norge slipper ut – og det på tolv år? Ja, det mener Naturvern-forbundet, Regnskogsfondet, Kirkens Nødhjelp og Forum for utvikling og miljø.», skriver Abc Nyheter.

«Alvorlig talt! Er det over hode ingen fornuft og akseptabel hjerne-aktivitet i hodene på disse menneskene? Demokratene reagerer sterkt på slike vanvittige utsagn, og forventer at staten kutter all stønad til disse organisasjonene! Har ikke vi i Norge mer enn nok av egne uløste oppgaver og behov som må tilfredsstilles, før vi skal ut og «redde verden»? Har vettet forlatt dere fullstendig,» spør Terje Haugom, som er medlem av Demokratene i Hordaland.

«Nå må disse høytflyvende drømmerne prøve å få et minimum av bakkekontakt! Dette er idéer og tanker som hører hjemme på en annen planet enn Jorden! Går Norge inn for denne galskapen, sager vi ikke bare av grenen vi sitter på, men vi og treet forsvinner i et uopprettelig, svart synkehull! Demokratene anbefaler de fire høytsvevende organisasjonene om å ta seg en tur til Sydpolen for avkjøling,» oppfordrer han.

  • Sina Staes Janevska

    ja jeg vet at dem er på bærtur… bare se til el-bil innlegget ditt her på demokratene.no, der du skrev at en el-bil park der man lader bilene må vi bygge så så mange brunkull-kraftverk. altså, er brunkull-kraftverk så miljøvennlig? NEI !! jeg skal sitere fra ditt innlegg : «I tillegg må svært mange brunkull-kraftverk bygges. Forstår ikke elbil-entusiastene hvor galt av sted dette bærer, er en vanlig sau mer intelligent! Hørt om Tsjernobyl?

    Når nå BMWs forsknings- og utviklingssjef, Klaus Fröhlich, forklarer Europas bilister at moderne dieselmotorer er – og blir – mye mer miljøvennlig enn noen elbil noen gang kommer til å bli, så burde det ringe små bjeller neste gang man kjøper bil! For det første kreves det 3 ganger så mye energi til å konstruere en elbil enn en vanlig! For det andre – og det må man ha klart for seg – må alle disse menneske-fiendtlige kraftverkene bygges og drives for å skaffe energi nok til alle strøm-forbrukerne et elbil-samfunn vil ha, i tillegg til samfunnets og næringslivets energibehov! Og Fröhlich vet hva han snakker om! Elbil-hysteriet er helt irrasjonelt! Og han taler på hele bil-bransjens vegne! http://www.demokratene.no/2018/nei-til-elbil-europa/ <— sier dette hvor LANGT dem er på bærtur? … jepp, dette sier alt