Fire organisasjoner på bærtur!

«Norge må redusere sine klimautslipp med 430 prosent innen 2030 og bidra med 65 milliarder kroner årlig til klimatiltak i andre land. Redusere klimautslippene med over fire ganger det Norge slipper ut – og det på tolv år? Ja, det mener Naturvern-forbundet, Regnskogsfondet, Kirkens Nødhjelp og Forum for utvikling og miljø.», skriver Abc Nyheter.

«Alvorlig talt! Er det over hode ingen fornuft og akseptabel hjerne-aktivitet i hodene på disse menneskene? Demokratene reagerer sterkt på slike vanvittige utsagn, og forventer at staten kutter all stønad til disse organisasjonene! Har ikke vi i Norge mer enn nok av egne uløste oppgaver og behov som må tilfredsstilles, før vi skal ut og «redde verden»? Har vettet forlatt dere fullstendig,» spør Terje Haugom, som er medlem av Demokratene i Hordaland.

«Nå må disse høytflyvende drømmerne prøve å få et minimum av bakkekontakt! Dette er idéer og tanker som hører hjemme på en annen planet enn Jorden! Går Norge inn for denne galskapen, sager vi ikke bare av grenen vi sitter på, men vi og treet forsvinner i et uopprettelig, svart synkehull! Demokratene anbefaler de fire høytsvevende organisasjonene om å ta seg en tur til Sydpolen for avkjøling,» oppfordrer han.