FrP svikter dessverre folk flest

«Dessverre svikter FrP folk flest i regjering. Daglig setter FrP nye norgesrekorder i bompenge innkreving – rushtidsavgiften øker – EØS og Schengen gir fri bevegelse av lykkejegere som vil til Norge – bensin og diesel forholder seg på et alt for høyt nivå,» slår Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe fast. Han fortsetter:

«De av våre medmennesker i Norge som har det trangest fra før, får det enda trangere – våre gifte pensjonister blir urettferdig behandlet – enslige og uføretrygdede får det verre økonomisk med FrP i regjering.

Innvandrere får mer –  bare i 2017 fikk hele 21.600 innvilget norsk statsborgerskap, mer enn hele Kristiansund by på et år – IS krigere som har norsk pass går fri og mottar fortsatt ytelser fra folketrygden – og Mulla Krekar oppholder seg fremdeles i Norge.

Dette uten at hverdagen ser ut til å bli blir bedre for folk flest som sliter – og som er født og oppvokst i Norge. Nok er nok, og Demokratene sier stopp.»

 

  • Svein Arne Grønnevik

    Som de fleste vet, har 85% av velgerne sagt at de ikke vil ha Frp politikk. Det gir seg også utslag på hva de oppnår i regjering. Spesielt når ingen partier egentlig vil ha Frp i regjering uten at de MÅ.
    Om demokratene kunne begynt å holde seg til fakta og egen politikk fremfor å snakke ned Frp hele tiden, skulle jeg seriøst vurdert å melde meg inn i Demokratene. Og for første gang i mitt snart 60 årige liv stemt på noe annet enn Frp. Dette på grunn av at globallistene har kuppet ledelsen og kursen de styrer og at Demokratene ikke er et globallistisk parti. Men før jeg og mange andre vil melde oss inn i Demokratene, må du legge den urettferdige eksklusjonen bak deg, Vidar Kleppe. Se fremover og fokuser på egen politikk, så skal du se at dere kommer inn på tinget dere også.