Bilene brenner i Sverige

garfors322-1«Er Sverige blitt det nye Libanon,» spør Amund Garfors, som er medlem av Demokratene i Nordland. «Jeg hører på nyhetene at det natt til onsdag brant over 30 biler forskjellige steder i landet. Bare i Norrkøping brant det 19 biler! Natta før ble over 15 biler flammenes rov, der svenskene nå for fullt begynner å merke at de har fått besøk av et spøkelse. Et farlig spøkelse som de neppe hadde forestilt seg skulle innta landet. Men slik går det når man kobler ut sunn fornuft og tror man skal redde verde,» skriver han og fortsetter:

«Fra begynnelsen av juli har det brent over 70 biler i landet. Og dette tallet ser ut til  bare å øke dag for dag. For bilbrannene i Malmø og andre steder er ikke noe nytt. Det fortsetter bare med uforminsket styrke, mens politikerne sitter musestille og er i villrede om hva de skal gjøre. Myndighetene har ikke forstått hva som har gått galt i ”folkhemmet” til Olof Palme. Han som startet opp denne galskapen, som nå begynner å slå ut i full blomst.

Hvor lenge skal skylappene brukes for å dekke over det stygge synet? Der framveksten av den radikale jihad og parallellsamfunn med ungdomsgjenger som driver grov kriminalitet får lov til å vokse? Det er heller ingen hemmelighet at i Malmø, der er svensk lov koblet ut og erstattet av jungelens lov. Både politi, ambulanser og brannbiler blir angrepet når de skal gjøre jobben sin. Var det ikke dette som en del politikere her i Norge begynte å kalle for berikelse?

Og hva gjør vi her på berget når disse tilstandene med bilbranner starter opp også i vårt land? Vi har for lengst begynt å forstå tegninga. Mange av oss har innsett at dette vil smitte også til Norge. Men hva hjelper det, når politikerne nekter å innse fakta? Og enda ikke begriper at dette er noe de ikke kan snakke seg bort fra?  Brannstifting, bensin, våpen, håndgranater, stikkvåpen og kniver  vil ikke forsvinne fra gatebildet, før de innser at vi snart er i krig!»