Merkels Tyrkia-kaos

Tysklands kansler Angela Merkel forgjeves prøver å rette på det kaoset hun har stelt i stand for seg selv: Hun har som kjent invitert millioner av migranter, også kalt flyktninger av de politisk korrekte som ikke ser nyanser, til Tyskland og Europa, og nå prøver hun å komme seg unna med bestikkelser til Tyrkia.

Men som jeg skriver i en kommentar på Dagbladet.no, har Merkel har stilt det til for seg selv med en stor demografisk bombe med tyrkiske innvandrere i Tyskland. Jeg håper inderlig at Merkels parti CDU i større grad blir erstattet av et stadig sterkere Alternative für Deutschland. Bare hvis vi har sterke nasjonalkonservative krefter i Tyskland og resten av Europa kan vi ha en realistisk motgift mot den massive migrasjonen som truer med å ødelegge våre nasjonalstater og det nasjonale samholdet i europeiske land.

Vi må være klare over de enorme demografiske utfordringene som kommer med innvandring fra islamske kulturer, selv om vi selvfølgelig skal behandle muslimer med lovlig opphold med respekt og verdighet, og også selvfølgelig stille krav og umiddelbarx|x|t returnere de som forbryter seg mot våre lover og normer. Det å respektere muslimer betyrikke at vi skal akseptere parallellsamfunn og sharia-strukturer på siden av våre lover.

I stedet for å bestikke Tyrkia med penger, må vi si klart og tydelig i fra om at sunni-islamismen som blir fremmet av Erdogan er i total motstrid til alle siviliserte og europeiske verdier (merk at jeg ikke skriver EU verdier). Vi skal redde de som risikerer livene sine i skrøpelige farkoster i Middelhavet, men så må de umiddelbart returneres til Tyrkia eller Nord-Afrika. Dernest må vi rett og slett kaste Tyrkia ut av NATO, noe som Demokratene som eneste norske parti går inn for. Det er ingen grunn til å kompromisse noe med Tyrkia som har en stor del av skylden for de ufattelige lidelsene i Syria.

Se også en diskusjon om Tyrkia på RTs YouTube-kanal

Se også diskusjon på Verdidebatt.