Norske statsråder logrer for islamske massemordere

13874589_10153620283426227_1413030540_n-2Norske statsråder står fortiden i kø for å besøke Iran. Ikke før har utenriksminister Børge Brende blitt tatt imot i Teheran av smilende massemordere før fiskeriminister Per Sandberg er klar for et besøk, for å selge norsk fisk. Det reagerer Demokratenes leder Makvan Kasheikal på. Det var det samme diktaturet som de norske statsrådene nå logrer for som tvang hans familie til å flykte fra Iran.

«For meg og min familie som har kjent det islamske prestestyrets ondskap på kroppen, og har vært nødt til å flykte fra landet for å berge livet, er det skremmende å se at en norsk statsråd er mer opptatt av å selge norsk fisk enn av menneskerettighetene til millioner av undertrykte mennesker i Iran og de områdene av Kurdistan som det iranske diktaturet kontrollerer,» sier Kasheikal.

«Både Børge Brendes og Per Sandbergs besøk brukes selvsagt aktivt av propagandaapparatet til det undertrykkende islamistiske regimet, som ikke bare undertrykker egen befolkning, men eksporterer terror og er i ferd med å anskaffe seg atomvåpen. Det er et regime som utgjør en trussel mot hele den vestlige verden, og ikke bare sine naboland og Israel, – et regime som med sin islamske fanatisme tråkker på alle de vestlige verdiene Børge Brende og Per Sandberg burde stå for,» legger han til.

«Både som flyktning fra Iran, og som partileder for Demokratene, et parti som kjemper for å bevare grunnleggende vestlige verdier, tar jeg sterkt avstand fra denne lemfeldige og opportunistiske politikken overfor det islamistiske regimet. Disse besøkene bidrar kun til å støtte opp om det islamistiske regimet og sjiaislamsk ekstremisme i sin alminnelighet,» avslutter han.