Vi må og skal redusere antallet muslimer i Norge

max_hermansen«Vi må og skal redusere antallet muslimer i Norge. Det er eneste løsning på de store og voksende problemene med muslimene i Norge. Svært viktig at denne reduksjonen av antallet muslimer i Norge, nå kommer frem som et samlet folkelig krav», mener lederen for Demokratene i Oslo. I denne artikkelen forklarer han hvordan han mener det kan gjøres på en human og fornuftig måte:

«Vi må først og fremst innføre en australsk løsning – ved at vi inngår en avtale med et eller flere lavkostland om å overta alle som søker asyl i Norge. Dessuten bør vi sende alle kvoteflyktninger dit, og også alle som er tidligere asylsøkere og kvoteflyktninger som søker familiegjenforening.
Og, vi skal selvfølgelig sende dit alle dem som reiser på ferie til hjemlandet og eller sender sine barn til hjemlandet.

Denne ordningen bør foreløpig ikke gjelde muslimer med norsk statsborgerskap eller varig opphold i Norge. Men, vi kan jo gjerne gi dem en sum penger for å reise ut av Norge, i og med de enorme kostnadene – både økonomisk og humanistisk – hver av dem representerer i sitt livsløp her

Utenriksminister Børge Brende må forstå at dette er hans viktigste oppdrag akkurat nå; en avtale med et eller flere lavkostland lignende det Australia har. Det er langt viktigere enn å pøse ut penger til terroristene i Hamas, og å snakke stygt om USAs redningsmann, presidentkandidat Donald Trump. 

Brende bør kontakte land som Marokko, Senegal og Tunisia og spørre dem om de kan overta muslimene i Norge, mot at vi betaler for tak over hodet, mat og sikkerhet. Får vi ikke til en avtale med noen av disse landene, kan hvilket som helst annet land fungere aldeles utmerket; så lenge det landet ikke har noe som ligner på NAV.

Brende kan også godt spørre de landene Australia har avtale med; Papua New Guinea og Nauru. Han bør merke seg at INGEN har søkt asyl der av dem som Australia har sendt dit etter at de har søkt asyl i Australia. De er altså lykkejegere hele bunten. Derfor er det nå svært få som i det hele tatt søker asyl i Australia. 

Det som også har vært svært bra med den australske løsningen, er at de bruker marinen og kystvakten sin til å stoppe og returnere alle skip og båter med ulovlige velferdssøkere som har kurs for Australia. Dermed er det slutt på at noen prøver å seile over til Australia, og slutt på at noen drukner på vei dit. 

Tenk om vi i Europa kunne gjøre det samme? Tenk om det var null – 0 – mennesker som druknet i Middelhavet eller Egeerhavet som følge av at velferdssøkerne innså at de ble returnert med det samme om de prøvde å komme seg til Europa med skip eller båt. Ville ikke det være fantastisk bra?

– Vi MÅ erklære islam som en totalitær ideologi. Dermed kan vi stoppe alle økonomiske bidrag til moskeene, og stenge de moskeene som ikke følger Likestillingsloven.
– Jevnlig helsesjekk av alle jenter som er i faresonen for å bli kjønnslemlestet. Forbud mot å kjønnslemleste gutter under 18 år.
– Forbud mot å gifte seg med sitt søskenbarn om foreldre og eller besteforeldre er søskenbarn.
– Gjøre noe effektivt med den kjønnsdiskriminerende og ofte meget voldelige oppveksten mange muslimske barn har, med mye indoktrinering og feilinformasjon.
– Alle former for halal-slakting av dyr, samt import av halal-kjøtt, må forbys.

En behøver ikke være “rakettforsker” for å se at det nå er mange norske og andre ikke-muslimer i Norge som er skikkelig forbannet på muslimene. Tradisjonelle massemedia – med NRK i spissen – er med sin ensidige propagandering for muslimene, IKKE med på å gjøre sinnet og frustrasjonen noe mindre».