AP vingler videre

«Igjen har vi fått parodien om asylsøkere. Jeg husker kirkeasylsøkerne. Etter en grundig saksbehandling, som resulterte i avslag, flyktet de i kirkeasyl. Der satt de som muldvarper og snyltet på menigheten. De fikk et regjeringsforlik som belønning for ikke å respektere norsk lov». Det sier Ole Ragnar Rypestøl, som er medlem av Demokratene i Norge i Kristiansand. Han har en lang fortid som medlem av Arbeiderpartiet.

«Nå er det Oktoberbarna som er i fokus. Etter en grundig og kostbar saksbehandling vil de ikke respektere vedtakene. Vi har et godt og humant lovverk i Kongeriket, men det svekkes av en svak og vinglete politisk d ledelse med SV, KrF og Venstre i spissen.,» sier han.

Rypestøl mener at AP etter 2016 har vært rimelig ryddige, men dessverre nå har bøyd av etter internt press.  Om SV sier han at dette partiet i alle år har stemt imot industriell næringsutvikling, men for usosiale utgifter.

«AP sliter nå, og det vil de nok gjøre fremover også. Det er fortsatt mange som følger med og ikke er med på APs vinglete politikk. Resultatet slik det er nå når det gjelder Oktoberbarna, er en ny saksbehandling, der alle kan bli, med påfølgende milliardutgifter og familiegjenforeninger, som igjen genererer nye milliardutgifter for samfunnet,» mener Rypestøl, og legger til:

«Jeg har som så mange andre vært en beundrer av Sylvi Listhaug, men det betyr ingenting når FrP ikke tar kampen. Det er en grunn til at jeg er nå medlem av Demokratene i Norge etter mange år som aktiv tillitsvalgt i AP, og det er at Demokratene i Norge er det eneste partiet som har plukket opp hansken. Folk er nå lei av det politiske tåkepratet.»