Gahr Støre dreit seg ut, igjen

Det var nok mange som bare måtte riste på hodet av denne taperen Jonas Gahr Støre som for tiden går svanger, og tror han skal bli landets neste statsminister. Men den muligheten beseglet han sjøl under denne partilederdebatten fra Tromsø tirsdags kveld,» mener Demokratene i Norges førstekandidat i Nordland. Amund Garfors.

«Når han ikke klarte å komme med noe som helst annet enn sitt enorme hat overfor konkurrerende partier, et hat som lyste fra ham,  da kan han like godt pakke sammen hele valgkorpset sitt og reise på hytta si i Tvedestrand. Der kan han sitte på islamfri sone og drikke kaffe sammen med sine venner på sin private brygge. Og så kan han tenke over at han ikke står for noen verdens ting.  Bortsett fra hat mot dem som ønsker å bevare Norge for kommende generasjoner,» skriver Garfors og fortsetter:

«Jeg vil heller ha et kaldere samfunn enn globalisten Jonas Gahr Støre som statsminister. Han kommer til å rasere det lille som er igjen av Norge. For hva er det han ønsker for det norske folk? Jo, enda flere muslimer og fremmede som aldri burde hatt lov å tråkke på norsk jord!  Misbruk av småjenter, gjengvoldtekter og kvinnediskriminering står høyt i kurs hos flere av de han ønsker velkommen.  Og kulden, det har nemlig hans parti og deres støttespillere sjøl skapt! Jeg vil påstå Gahr Støre er en ond mann og som ønsker oss de samme tilstander her som i Sverige.

Det er derfor åpenbart at en mann som Gahr Støre som lever fullstendig i sin egen drømmeverden er svært dårlig orientert om dagens skremmende utvikling her i landet. Og en mann som har er slikt uvirkelig og dårlig gangsyn og tilsvarende evne til å resonere, han er mildest talt svært uskikket til å lede dette landet!»