Kjemper vi ikke imot vil Europa blir Arabia

“Selvfølgelig har terroristene skylden, men problemet under, grunnårsaken, er islamiseringen av Vesten. Islam er ikke i stand til eller villig til å assimilere eller integrere, men i stedet ønsker islam å dominere. Det har ingen annen hensikt enn å angripe vår livsstil, vår frihet og vår eksistens. I dag, på grunn av denne islamiseringen som den politiske eliten fikk lov til å skje, er vi ikke bare i krig, men vi står overfor et eksistensielt problem – et problem Israel vet bedre enn noen andre – Vi kjemper for vår eksistens», sier den nederlandske partilederen Geert Wilders i et intervju med avisen Israel Hayom. Lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal, er enig.

«vi er inne i en sivilisasjonskamp. Den står mellom en middelaldersk ideologi praktisert gjennom eldgamle straffemetoder og rasistiske og nedsettende holdninger mot annerledes tenkende, og en vestlig ideologi preget av opplysningstidens gjennombrudd med demokrati og humanisme,» mener han.

«Ikke bare ideologisk, men også i praksis er vi inne i en sivilisasjonskrig. Tusenvis av tilhengere av dette middelalderske tenkesettet er infiltrert i Europa. Det utøves terrorhandlinger nærmest hver måned i ulike byer i Europa. Det er ingen tvil om at kampen mot terroristene kan defineres som en krig. Den styres delvis utenfra. Samtidig har disse fiendene støttespillere i vestlige land. Enten i form av muslimer som aktivt gir deres verbale støtte til terroristene, eller i verste fall norske eller andre europeiske terrorceller. Vi er inn i en krig mot terror, og det er uvisst hvor mange menneskeliv som går tapt før den vinnes,» legger han til.

Geert Wilders, en av de mest bevoktede politikerne i Europa, etter å ha fått mengdevis med drapstrusler de 15 årene han har stått i spissen for et parti som er kritisk mot islam og innvandring,

mener at de tradisjonelle politiske partiene i landet hans ignorerer det mest presserende spørsmålet, det som truer selve eksistensen av Europa. Makvan Kasheikal mener at det også gjelder norske politikere.

 

«Troen på at alle som kommer som asylsøkere er flyktninger med gode intensjoner er utbredt. Men det er jo ikke slik at alle asylsøkere er gode mennesker. Like lite som vi kan hevde at alle er onde. Hovedproblemer er at asylordningen slik den hittil er praktisert både av denne og tidligere regjeringer, åpner portene for terrorister. Det er deres vei inn i fiendeland,» sier han.

 

Manchester, London, Barcelona, Paris – disse er bare noen få av de europeiske byene som ble rammet av terrorangrep i sommer. Wilders mener vi er langt inne i en krig. «Krig ble erklært for oss for lenge siden – for 1400 år siden faktisk. Men vi har kjempet tilbake flere ganger tidligere. Dessverre har dette året vært så ille som det kan være», sier Wilders.

“Jeg har vært på hitlister over al-Qaida-type organisasjoner i 15 år, men i dag er vi alle på samme dødslisten. Du kan se det nesten hver dag. Jeg er veldig sint på alle de politikerne som tillot masseinnvandringen og asylstrømmen. Jeg sier ikke at de alle er terrorister, men de tar med seg en ideologi som er helt uforenlig med frihet, med respekt og med demokrati. Og i dag ser vi resultatene. Vi ser en total krigstilstand, som ikke bare drives av folk som kommer fra Syria og andre steder, men også hjemmelagde terroristceller,» legger Wilders til.

Wilders tror problemet vil vokse i fremtiden. “Hvis du ser på de kommende tiårene, vil problemet bli enda verre. Det er en demografisk eksplosjon i Afrika – befolkningen i Afrika vil være i milliarder ved slutten av århundret. Og ifølge FN   planlegger hver tredje av dem å komme til Europa. Med våre åpne grenser og vår kulturelle relativisme og vår politiske manglende evne til å kjempe tilbake og kjempe for vår eksistens, vil det bare bli verre. Vi er i et totalt stort rot, og våre såkalte ledere er 100% skyldige.”