Dessverre er det bare Demokratene sier nei til bompenger

«Det er et trist faktum at alle stortingspartiene elsker bompenger, selv om de prøver å innbille velgerne noe helt annet. Et av de verste eksempelet på dette “dobbeltspillet” er regjeringspartiene Høyre og Fremskrittspartiet som vil fortsette med å flå bilistene med bompenger og rushtidsavgift for å del finansiere veibygging i Norge. Dette skjer utrolig nok mens milliardene ruller ut av Norge, til korrupte regimer som myrder og undertrykker sitt eget folk,» mener demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe.

Han lurer på om noen av leserne husker stortingsrepresentant Svein Halleraker, fra Hordaland Høyre?  «Det var han som måtte trekke seg som Høyres samferdselspolitiske talsmann etter at han og kona tok ut 3,5 millioner kroner i lønn og utbytte fra bompengeselskaper. Dette kom i tillegg til Halleraker sin gode lønn som stortingsrepresentant som tydelig ikke var nok for denne “bompengeglade” høyremannen fra Hordaland,» sier han.

«I media kan vi alle også til stadighet lese at Fremskrittspartiet sier at de er imot bompenger, men hva hjelper det bilistene når Fremskrittspartiets sin samferdselsminister daglig setter nye Norgesrekorder i bompenge og rushtidsavgift i sin iver etter bompenger fra norske bilister,» legger han til, og konkluderer med at det kun er parti som ikke vil dobbelbeskatte bilistene med bompenger, og det er Demokratene. «Vi vil nemlig benytte alle bilrelaterte avgifter til sammen 60 til 65 milliarder pr. år, til samferdselsformål gjennom en forskuddteringsordning. I tillegg til dette vil Demokratene selvsagt fjerne alle bomstasjoner og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger.»