Hva slags «kultur» er dette?

«Familiens ære» betyr alt for muslimer. Terje Haugom i Demokratene i Hordaland har lest om en far som ba sønnen om å slakte søsteren fra øre til øre! Bare fordi datteren var blitt forelsket i en mann som var 8 år eldre enn henne.

«Liknende groteske historier i muslimske miljøer er det mange av. Og når slikt skjer i Norge, er det all grunn til å rope varsko her! Vi kan ikke hverken akseptere eller respektere en kultur som innehar en slik «æres-kodeks»! Æresdrap i familier og tvangsekteskap hører steinalderen til. De trusler denne faren framsatte, – og det her i Norge, – førte naturligvis til rettssak nå nettopp,» konstaterer han.

«Dette bestialske «æres-kodeks» muslimene drar med seg fra mørkets avkroker i verden, skal de vær så god legge fra seg på grensen, – og helst lenge før det. Et obligatorisk kurs i norsk folkeskikk, kultur og sedvane bør ALLE som er kommet – og evt. kommer – fra muslimske land avlegge eksamen i, før de får en eneste bidrags-krone! Og selvsagt også opplæring i norsk språk! Viser de tegn til å true med drap, tvangsekteskap eller åpenbar kvinne-undertrykkelse, skal retur til opprinnelsesland være garantert! Dette er Norge, og her velger alle selv hvem de vil være glad i! «Familiens ære» faller med nettopp å ty til slike medbrakte steinalder-metoder. Vi håper retten statuerer et skikkelig eksempel overfor slik ukultur,» mener han.