Venstresidens menn har bare pekefingen

«Venstresiden er full av moralmenn. Menn som ikke gjør så mye nytte for seg. Men som er gode på å heve pekefingeren og kjefte. Gi deg dårlig samvittighet. De mener det er deres funksjon. Men vent litt. Hva om dette bare er et triks,» spør Demokratenes kontaktperson i Vestfold Sverre Høegh Krohn. Han utdyper:

«Å være mann er å jobbe. Og slite. Streve. Kjempe. Menn jobber hardt. Og de kjemper hardt. Mot hverandre. Med hverandre. Og på jobben. Mot naturen. Å være mann er tøft og hardt.

Men hva med de mennene som kanskje ikke er så veldig tøffe og barske? Som ikke orker? Som ikke kan? Som ikke vil? Som ikke gidder? Som ikke tør?

De fins. I hopetall. Hva gjør slike menn?

Noen havner i finans. De slår seg opp med mye penger. De tøffer seg ikke ute på byen. Men de klatrer i hierarkiet gjennom å være smarte og flinke med penger.

Men hva med de som ikke er særlig flinke med penger? Og heller ikke særlig tøffe? Eller flinke med noe som helst egentlig?

De havner på venstresiden.

Der kan de være ”moralske mestre”. De kan heve sin pekefinger. Over alle menn som er ”slemme”. De kan kjefte på jegere. Kalle dem miljøverstinger eller noe. På den måten oppdager ingen at de ikke gidder/klarer å gå på jakt selv. De bare driter ut de som går på  jakt. Smart hva?

De kan si noe negativt om menn som kan skru bil. Eller fikse hus. Latterliggjøre dem. På den måten er det ingen som legger merke til at de selv ikke kan eller gidder eller klarer noe som helst.

Venstremenn kan ingen ting. De kan bare heve pekefingeren. Og sitte i ”Nytt på nytt” og gjøre narr. Av menn som faktisk kan noe. Eller som står for noe. Eller faktisk gjør noe. Nyttig.

Selv sitter de bare og blærer seg. Det er litt samme taktikken som man ser i rettssalen. Eller i revolverjournalistikken. Det handler om å være den som stiller spørsmålet. Det er han som holder pistolen.

Grip pistolen først. Før den andre rekker det. Gjør narr av menn som kan fiske. Gjør narr av menn som har meninger. Holdninger. Menn som gjør noe. Fort. Før noen oppdager at du ikke har noen holdninger. At du er ingenting. At du bare anklager. Driter ut. Det er det du kan.

Venstresidens menn er slik. Egentlig ganske evneveike. Men gode til å anklage. Stille spørsmål. Være førstemann ut.

Men dette er ikke mannens rolle. De jukser.

Menn skal være stille og tause. De skal ta sin tørn. De skal gjøre sin plikt. De skal ta sine vakter. De skal overholde sine plikter. De skal gjøre sin jobb.

De skal ikke sitte og drite ut. Gjøre narr.

Den eneste grunnen til at vi har godtatt at venstresiden er så frempå er at vi i Norge har ytringsfrihet. Vi slår ikke ned våre komikere. Eller de kvasiintellektuelle på venstresiden.