Bompenger er usosial dobbeltbeskatning

Bompenger er usosial dobbeltbeskatningBompenger er en usosial dobbeltbeskatning som må avskaffes!

Valget over og da er det et triste faktum å konstatere at alle stortingspartiene inkludert FrP, sier ja til også i fremtiden å sette stadige nye norgesrekorder i rushtidsavgift og bompenger.

Det er trist at Høyre og FrP vil fortsette med å flå bilistene med den usosiale dobbelt beskatningen som hardt økonomisk rammer vanlige arbeidsfolk, unge, eldre, småbarnsforeldre og ikke minst folk i distriktene – som må betale ekstra mye i bompenger og rushtidsavgift for å finansiere at “rikfolk” gratis kan kjøre gjennom bommer og parkere gratis.

Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbelbeskatte bilistene med bompenger og avskaffe bompenger og rushtidsavgiften, og det er Demokratene i Norge!

Vi vil nemlig benytte alle bilrelaterte avgifter på over 60 milliarder hvert år til å bygge veier i Norge. Vi vil også kutte i U-hjelpen, nedlegge fylkeskommunen, si opp EØS-avtalen.

Dette er bare noen av våre økonomiske inndekninger for fjerne alle bomstasjoner og bygge veier uten stopp i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av – helt uten bompenger og rushtidsavgift.Vidar Kleppe - Demokratene
Vidar Kleppe
Politisk nestleder i Demokratene


Følg oss på facebook


#Valg2021 #Valg2023 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #EU #EØS #ACER #TISA #TTIP #NeiTilEU #NeiTilEØS / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen