Dette valgte de selv

«Norske borgere som valgte å gi avkall på alt det gamle, trygge Norge var for dem, for så å slutte seg til bandittene i IS – fordi de ble så interessert i «sann Islam» -, sitter nå og sutrer i interneringsleirer i Midt-Østen, og vil komme hjem igjen,» skriver Terje Haugom, som er medlem av Demokratene i Bergen. Han fortsetter:

«Den islamske stat – IS – la ut videoer på nettet som viste hvordan deres «krigere» på bestialsk vis halshogget vestlige borgere, journalister m.fl., og delte babyer i to med sine krumsabler. De verste forbrytelser mot andre mennesker som tenkes kan! Slik viste IS oss europeere i den siviliserte del av verden hvordan Islam må oppfattes! Hva skal man ellers tro?

Skal de norske borgerne – som valgte å gi seg hen til den verste råttenskap historien har fremskaffet – få komme hjem igjen til «mors trygge skjørter»? Nei, ikke sånn uten videre! Mange barn er født i romansene mellom eventyrlystne norske kvinner og de sortkledte djevlene. Barna kan ikke hjelpe for foreldrenes råskap, og er vokst opp – et stykke på vei – midt iblant disse barbariske «forbildene». Skal barna reddes, før de blir så store at de blir terrorister selv, må de sannsynligvis tas hånd om av et trygt nettverk som kan gi dem en trygg oppvekst med gode og bedre verdier og forbilder, enn det helvete som møtte dem i deres første leveår.

Men kvinner og menn som vendte Vesten ryggen, og støttet djevelskapen til terroristbanden IS, de skal og bør stilles for domstol – helst i Haag, hvor de vet best å håndtere krigsforbrytere og landssvikere. Der vil de få den straff de i sannhet fortjener. Foreldre i Norge – som på tragisk vis måtte se sine halv-voksne villstyringer slutte seg til de svartkledde djevlene – må regne med at det blir veldig lenge å vente, før villstyringene blir sluppet ut av fengslene – om de noen gang gjør det. Men – dette valgte de selv – og må ta konsekvensene av sine valg og handlinger! Som alle mennesker vanligvis må».»