Skremselspropaganda og demonisering stopper ikke Demokratene

Valgvake Demokratene Agder og Kristiansand

Valgvake: Partitoppene Vidar Kleppe og Makvan Kasheikal jubler over Demokratenes valgseier.

Kjære velger, husk at andre politiske partier og politikere som nå har fått «politisk-panikk», helt systematisk prøver å demonisere dere som velgere, meg som politiker og Demokratene som politisk parti.

Demokratene vant valget forrige mandag og ønsker en ny og bedre politisk kurs for Nye Kristiansand.
Valget viste at Demokratene heldigvis for folket i den nye tvangssamenslåtte kommunen fra 01.01.2020 Nye Kristiansand – ble byens 3-største partiet med hele 10 representanter og en oppslutning på 13,4 prosent..

La det være tindrende klart: Demokratene vil alltid sette folket i hele Norge først i alt vi gjør politisk. Politiske partier og politikere har nå fått politisk-panikk og prøver å demonisere Demokratene med skremselspropaganda, usannheter og fake News. Over 7500 mennesker stemte på Demokratene i Nye Kristiansand.

Demokratene sier selvsagt forsatt nei til kunstsiloen i Kristiansand og at milliardær Nicolai Tangen skal sponses med hundrevis av millioner offentlige skattekroner. Milliardær Nicolai Tangen og vennene hans må ta regningen for kunstsiloen selv. Det er viktigere å gjøre noe konkret for å bedre livssituasjonen til de 2500 fattige barn som lever i Kristiansand.

Demokratene er også det eneste av bystyrepartiene i Kristiansand som sier nei til bompenger og rushtidsavgift. Bompenger er en usosial dobbeltbeskatning som snarest må avskaffes.

Sannheten er at Demokratene lytter til folket – og derfor vil vi heller bygge ringvei rundt Kristiansand, før det brukes penger på Gartnerløkka. Demokratene ønsker en sterkere satsing på kollektivtransport. Vi vil derfor kjempe for gratis buss og økt rutefrekvens. Det må «rett og slett» bli billigere å reise kollektivt.

Vidar Kleppe - Kommune og fylkestingsvalget 2019

Vidar Kleppe (D)

Demokratene vil også helse og sosialtilbudene ut i bydelene der folk bor. Folk som bor i Søgne og Songdalen skal tilbys omsorgsbolig i forhold til gamle kommunegrenser. De skal også ha legevakt i Søgne.

Det skal også gjeninnføres kjøkken på byens sykehjem som lager hjemmelaget kvalitetsmat. Kreftomsorgen i Nye Kristiansand må bli bedre.

Demokratene sier nei til flytting av Containerhavna til Kongsgård/Vige. Det må nevnes at Snadderkiosken faktisk i 2018 har en omsetning på 17 millioner kroner som er større en hva Kristiansand Havn KF har på containere.

Eiendomsskatten i Kristiansand må sterkt reduseres og på sikt fjernes. Hus og hjem skal ikke være et skatteobjekt .

Dette er bare noen av sakene som våre kvinner og menn – hele 10 bystyrerepresentanter fra Demokratene i Nye Kristiansand – skal jobbe for deg og dine. Hele 365 dager i året – i hele valgperioden 2019-2023.

Tusen takk for støtten i valget den 9.september!

Vidar Kleppe
Gruppeleder og ordførerkandidat for Demokratene i Kristiansand.Følg oss på facebook


#Demokratene #Valg2019 #Valg2021 #Valg2023 #Valgvake #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #Agder #Kristiansand Vidar Kleppe Makvan Kasheikal / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen