Bare Demokratene sier et klart nei til bompenger!

Bare Demokratene sier et klart nei til bompenger!Bare Demokratene sier et klart nei til bompenger!

Det er et triste faktum at alle partiene som som kom inn på Stortinget etter valget i september 2017 , faktisk elsker bompenger, selv om de prøvde å innbille oss som velgere noe helt annet.  Et av de verste eksemplene på dette er «dobbeltspillet» mellom Fremskrittspartiet og Høyre, da Fremskrittspartiet satt i regjering. Heldigvis er det nytt stortingsvalg i 2021.

Dessverre har Fremskrittspartiet gjennom sin regjeringsdeltagelse med både finansminister og ulike samferdselsministere, vært med på med å flå norske bilister med 100-vis av milliarder kroner i bompenger og økt rushtidsavgift i årene i regjering og tiden fremover – gjennom sine mange stortingsvedtak om bompengeinnkreving/bomprosjekter og nasjonal transportplan.

Dette skjer utrolig nok mens nesten 40 milliarder kroner fra norske skattebetalere bare i 2020 til i den statlige tvungne U-hjelpen – i rekord fart ruller ut av Norge. Og dette går utrolig nok: Til alle verdens meningsløse konflikter og korrupte islamistiske regimer og land som brutalt myrder helt uskyldige personer, kvinner og barn.

Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbeltbeskatte bilistene med bompenger, det er Demokratene. Vi vil nemlig benytte alle bilrelaterte avgifter på til sammen 60 til 67 milliarder pr. år, til samferdselsformål.

I tillegg til dette vil Demokratene selvsagt fjerne alle bomstasjoner og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger.

Vi gleder oss til stortingsvalget i 2021!

 
 
Vidar Kleppe - Demokratene
Vidar Kleppe
Politisk nestleder i Demokratene og tidligere stortingsrepresentant

Publisert av Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook

 
 
Politikk Konservatisme Nasjonalisme Valg2021 Valg2023 Stortingsvalg Fylkestingsvalg Kommunevalg EØS EU ACER Schengen NeiTilEU NeiTilEØS NeiTilSchengen NeiTilACER Innvandring Islam StoppIslam #