Terrorangrepet i Wien: Islamske terror er utført av gode muslimer!

Terrorangrepet i Wien: Islamske terror er utført av gode muslimer!Terrorangrepet i Wien: Islamske terror er utført av gode muslimer!

Det grusomme islamske terrorangrepet i Wien har foreløpig kostet 5 mennesker livet og opp mot 20 personer er hardt skadet for livet, der flere av dem nå svever mellom liv og død.

Denne barbariske islamske terroren viser hvorfor norske myndigheter må ha innreiseforbud og langt strengere kontroll med hvem som får innreise og opphold i Norge. Derfor har Demokratene alltid sagt: Ingen islamister må få opphold i Norge!

De demografiske konsekvensene med islamsk innvandring utgjør også en enorm kostnad for land og folk, og Demokratene er derfor sterkt bekymret for segregering og fremvekst av parallell-samfunn, spesielt i byene våre.
Hvor langt har ønsker vi at utviklingen skal gå i gal retning før stortingspolitikerne begynner å tenke på vårt eget folk og vår egen kulturidentitet? I Norge har vi faktisk ennå en aldri så liten marginal sjanse til å stoppe den negative utviklingen hvor vekst i den fremmedkulturelle masseinnvandringen gjør seg mer og mer dominerende i samfunnet vårt, men da har vi som nasjon og folk ingen tid å miste!

Nok er nok – det Norge trenger er politisk vilje og handlekraft fra modige stortingspolitikere som setter Norge og norges befolkning først på agendaen!

 
 
Tove Merethe Johansen - Demokratene
Tove Merethe Johansen
Organisatorisk nestleder i Demokratene

Publisert av Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook

 
 
Politikk Konservatisme Nasjonalisme Valg2021 Valg2023 Stortingsvalg Fylkestingsvalg Kommunevalg EØS EU ACER Schengen NeiTilEU NeiTilEØS NeiTilSchengen NeiTilACER Innvandring Islam StoppIslam #