Islam er en farlig og undertrykkende religion

Islam er en farlig og undertrykkende religionDemokratenes leder Makvan Kasheikal:

Islam er en farlig og undertrykkende religion. Det finnes grunnleggende ritualer i islam som ikke er diskuterbare engang, for eksempel når det gjelder kvinnerettigheter. Og hatet mot demokrati, likestilling, jøder og deres hjemstat, og fordommene mot homofile, finnes blant det store flertallet av såkalt moderate muslimer.

Jeg har i det hele tatt lurt mye på hva det kommer av at politikere på den norske venstresiden, som har kjempet frem likestilling og rettigheter for homofile, mener at diskriminering av kvinner og homofile er greit nok så lenge den utføres av muslimer.

Makvan Kasheikal glemmer heller aldri da en av hans onkler som ha var veldig glad i ble torturert i hjel i et av prestestyrets grusomme fengsler. Det er derfor ikke uten grunn at Demokratenes leder, Makvan Kasheikal, som også har mistet flere andre av sine kjære familiemedlemmer i kampen mot islamiseringen, alltid sier: Norge først!

 

Partileder i Demokratene, Makvan Kasheikal

Partileder
Makvan Kasheikal

 
Publisert av Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook

 
 
Politikk Konservatisme Nasjonalisme Valg2021 Valg2023 Stortingsvalg Fylkestingsvalg Kommunevalg EØS EU ACER Schengen NeiTilEU NeiTilEØS NeiTilSchengen NeiTilACER Innvandring Islam StoppIslam #