Norge må aldri glemme at krigsseilerne gav alt for Norge.

Norge må aldri glemme at krigsseilerne gav alt for Norge.Norge må aldri glemme at krigsseilerne gav alt for Norge.

Frigjøringsdagen 8. mai 2020 er over og nå venter vi på nasjonaldagen 17. mai. Et viktig tilbakeblikk på 75 årsdagen for frigjøringen av Norge i 1945 er at i 2010 besluttet regjeringen at 8. mai også er en nasjonal «veterandag» i Norge.

Vi den yngre generasjon må derfor aldri glemme at under andre verdenskrig var det først og fremst krigsseilerne som reddet Norges selvstendighet ved å frakte nødvendig varer og krigsmateriell på verdens hav. Med livet som innsats gav sitt liv for Norges selvstendighet. For «Northraship fondet» var det staten som stakk av med. Etter min mening – en skandale og forbrytelse som burde straffes.

Krigsseilerne er Norgeshistoriens største helter. Husk at uten krigsseilerne hadde ikke nasjonen Norge vært den vi er i dag! Jeg og Demokratene er krigsseilerne dypt takknemlige og vi vil derfor aldri glemme – nasjonens seilende helter. Og jeg sier igjen tusen takk til krigsseilerne for at Norge i 2020 – nok en gang kan feiere 17. mai!

 
 
 
Vidar Kleppe - Demokratene
Vidar Kleppe
Fylkestingsrepresentant for Demokratene i Agder

Publisert av Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook

 
 
Politikk Konservatisme Nasjonalisme Valg2021 Valg2023 Stortingsvalg Fylkestingsvalg Kommunevalg EØS EU ACER Schengen NeiTilEU NeiTilEØS NeiTilSchengen NeiTilACER Innvandring Islam StoppIslam #