Nytt styre i Demokratene Vestland

Demokratene har nå etablert et lag for det nye fylket Vestland. Fylket omfatter de gamle fylkene Hordaland og Sogn og Fjordane.

Det ble nylig valgt følgende styre for det nye fylkeslaget:

Leder:  Svein Arne Grønnevik

Nestleder: John Herfindal Sandvik

Sekretær/Kasserer:  Hilde Bjørkhaug

Styremedlem: Kjersti Marceliussen

Svein Arne Grønnevik er nyvalgt leder av Demokratene Vestland.

Fylkeslaget har også en aktiv side på Facebook som heter Demokratene i Vestland.

Lagets nyvalgte leder uttaler følgende: “Vårt mål er å verve flere medlemmer og å få startet opp lokallag i alle deler av vårt nye fylke. Dette må til for å kunne forsterke styret og få inn representanter i fylkesstyret, komiteer og valglister fra alle deler av fylket.

Vi ønsker derfor tilbakemeldinger fra medlemmer rundt om i vårt nye store fylke om det finnes noen (3 eller flere) ildsjeler der som vil starte et lokallag i sin kommune evt. at medlemmer fra noen tilstøtende kommuner starter et lokallag sammen. Vi i det nye fylkesstyret vil være behjelpelig med å konstituere lokallag så langt det er mulig og vil når Corona pandemien er over og har gjort det mulig å møtes være med på disse møtene om det er ønskelig.

Vi håper også at dere som har glemt å betale kontigenten for 2020 vurderer å betale, da dette vil øke Vestland Fylkeslag sin påvirkningskraft både innad og utad.
Ønsker dere alle sammen en riktig God Påske!”
Mvh.

Svein Arne Grønnevik