Er Utrop et islam-fascistisk magasin?

max_hermansenEr Utrop et islam-fascistisk magasin? Det synes Demokratenes leder i Oslo, Max Hermansen. Han begrunner det med at Utrop i en artikkel om delstatsvalget i Mecklenburg-Vorpommeren kaller Alternativ for Tyskland (AfD) for et høyrepopulistisk parti og PEGIDA for “ytterste høyre”.

«Har de i Utrop ikke fattet et kvidder om hva islam, muslimer og sharia er, og hva det vil si for Tyskland å ha fått over seks millioner inn i landet, hvorav omtrent tre-fjerde-deler er menn i sin mest seksuelle alder,» spør Max Hermansen.

«Ringer det ingen bjeller i redaksjonen i Utrop når over 20 – tyve – prosent av velgerne i en tysk delstat stemmer på AfD? Kan det være at vanlige mennesker også i Tyskland ser noe islam-fascistene i Utrop ikke ser,» spør han og skriver videre:

«Blir svært merkelig når journalisten i Utrop er mer opptatt av å fortelle om den “forferdelige” forbindelsen mellom AfD og PEGIDA, enn å fortelle hvilke enorme problemer den muslimske masseinvasjonen er for tyske jenter og unge kvinner.

PEGIDA har aldri vært og er ikke verken på “ytterste høyre” eller på “høyresiden”, i noen av de landene de har folkebevegelser. Tvert imot er det hele tiden det humanistiske basert på våre vestlige verdier som har vært selve grunnlaget for PEGIDA. Hvordan kan noen kalle det høyresiden? Er da venstresiden ikke humanistisk?

Er det ikke mulig for dere i Utrop å få inn i nøtta at humanisme er ikke-voldelig, ikke-ekstremistisk, og menneskevennlig? Skulle tro dere i redaksjonen i Utrop var muslimer alle sammen. For som kjent er de fleste muslimer så hjernevasket i oppveksten at de ikke forstår at islam er en totalitær ideologi som ødelegger mennesker.

Utrop har ingen eksistensberettigelse. De gjør med sin islam-fascistiske tilnærming til alt som har med muslimer å gjøre, bare frustrasjonen og sinnet enda større over at så mange norske politikere og journalister har importert over 250.000 muslimer til Norge. Muslimer som overhode ikke passer inn i vårt samfunn. Og hvor vi høyst sannsynlig kunne hjulpet 20 til 25 ganger så mange mennesker der nede for det det koster å gi muslimene opphold i Norge.

Den multimillion statsstøtten Utrop mottar hvert år, må stoppes. Den er akkurat like feilaktig som de over hundre millionene som blir utbetalt i offentlig støtte til moskeene hvert år. Både Utrop og moskeene er islam-fascistiske i sin manglende vilje til å gjøre noe effektivt med kvinneundertrykkelsen, jøde- og homohatet som gjennomsyrer islam og de fleste muslimer.»