Ernas foruroligende nyttårstale

Erna Solberg, Wikipedia commons, foto: Kjetil Ree2015 var et godt år for meg og mange, men et vondt og vanskelig for andre. Med stigende arbeidsledighet, økonomiske nedgangstider, høy gjeldsbyrde hos befolkningen og et splittet og urolig Europa med økende terror og åpne grenser er det grunn til bekymring.

Ernas nyttårstale var foruroligende, for hovedvekten av talen dreide seg om våre 30.000 nye landsmenn samtidig som hun skrøt av vår grensekontroll. Hun snakket dessuten varmt om hverdagsintegrering som i hennes ideologiske verden fungerte. Hun oppfordret arbeidsgivere til å ansette våre nyankomne og de som hadde falt utenfor, og oppfordret folk til å etablere egne arbeidsplasser. Hun skrøt av vår kongefamilie som hadde besøkt flyktningemottak, men unnlot å nevne at kongen i sin tale ikke visste hva norsk kultur er eller at kronprinsparet var på båttur med en arabisk sjeik fra Saudi-Arabia. Et samfunn som har en million slaver og bryter menneskerettighetene an mass.

Erna unnlot å nevne det faktum at enslige mindreårige forsvinner i hopetall fra asylmottak uten etterforskning. Noe Angela Merkel også i sin tale unnlot å nevne, forøvrig en tale som ble oversatt både til engelsk og arabisk. “Jeg er overbevist om at hvis vi kan takle den enorme oppgaven det er å integrere så mange mennesker på rett måte, så vil det være en mulighet for oss i morgen”, sa Merkel.

I Norge forsvant det 43 barn i november, og totalt er rundt 300 barn forsvunnet på få år. I Tyskland er det i år forsvunnet 700 barn, i Sverige 1000 og i Italia over 5000. Fikk de en mulighet?

Hverken Merkel eller Erna bryr seg om den etniske befolkningen når de unnlater å påpeke at voldtekter har eksplodert både mot kvinner og barn pga deres “berikelse”, ei heller den økte splittelsen og diskrimineringen blant eget folk som mister flere og flere rettigheter, eller terrortrusselen i EU hovedstaden Brüssel og Munchen hvor nyttårsfeiringen måtte avlyses.

I Tyskland gis nå “Mein Kampf” ut på ny, 70 år etter at den ble forbudt. En kan vanskelig se at det er betryggende når en ser det økende jødehatet i Europa. Men hva annet kan en vente når globalistene er en sammenslutning av verdens tre verste ideologier; islamismen, kommunismen og nazismen.

Tyrkias president Erdogan gikk ut i media i dag og sa han ønsket utvidet makt, og fremhevet at Hitlers styresystem var effektivt. Dette landet er medlem i NATO, og ønsker EU medlemskap samtidig som han sender horder ut av landet og inn i Europa. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg gikk ut for tre dager siden og sa: “Felles for 22. juli-angrepet og IS’ terror er at det ikke er religiøse grupper, men enkeltindivider som er ansvarlige.”

Se Ernas nyttårstale.