Grusom dyreslakting

max_hermansen«Muslimenes måte å slakte dyr på, halal, er helt forferdelig,» mener lederen for Demokratene i Oslo, Max Hermansen. «Det å kappe hovedpulsåren slik at dyret blør ihjel, ved at det fullt bevisst og med eget hjerte pumper seg selv nesten helt tom for blod før det dør, kan ikke forsvares,» sier han.

«Før kjøleskapets og fryserens oppfinnelse og alminneliggjøring, kunne man forsvare denne slaktemåten; da blodet var det første som råtnet og ellers ville gjort kjøttet uspiselig mye raskere. I vår moderne verden kan ikke halal-slakting lenger forsvares ut fra det argumentet,» mener han.

«Dyrevelferd er hos oss svært viktig. Likevel importerer vi en god del halal-slaktet kjøtt. Dette kjøttet vet vi ikke med sikkerhet om det kommer fra dyr som er slaktet etter at de er bedøvet, eller ikke. Derfor må all import av halal-slaktet kjøtt, forbys,» mener Max Hermansen.

Også det at muslimer på slakteriene i Norge leser en bønn over dyret mot betaling for at det skal være halal-slaktet mener lederen for Demokratene i Oslo er en uting som vi ikke bør finne oss i.» Vi støtter gjennom å kjøpe dette kjøttet, den totalitære ideologien islam,» mener han. «Dessuten; om du ikke vil bidra til å opprettholde det muslimske og islamske svært alvorlige dyreplageriet; slutt å spis kebab og annet hvor kjøttet kommer fra halal-slaktede dyr,» oppfordrer Max Hermansen.

Her fra halal-slaktingen i Gaza før Eid-festen tidligere denne måneden: