Kristian for Donald

En dag drømmer jeg om å få et bilde sammen med The Donald, ikke en fotomontasje som jeg har laget her.

En dag drømmer jeg om å få et bilde sammen med The Donald, ikke en fotomontasje som jeg har laget her.

La det være helt klart at undertegnede, Kristian Kahrs, ønsker at Donald Trump skal bli USAs nye president.

Det er ingen overraskelse at de politisk korrekte skjelver i buksene når de ser at Trump faktisk kan bli amerikansk president. Et eksempel ser vi for eksempel i kronikken Donald Trumps taler domineres av politisk svada og løgn av Eirik Løkke i Aftenposten. Løkkes kronikk er et godt eksempel på hvorfor det ikke er noen god idé å betale for å lese Aftenposten, og dette er den sedvanlige hetsen av Trump som vi er vant med fra de fleste medier.

Om ikke Trump er mer en pragmatiker enn enn utpreget konservativ som oss i Demokratene, burde vi sette pris på at han som vi ønsker å prioritere nasjonale interesser fremfor å leke verdenspoliti. Trump er en mann som kan finne frem til gode avtaler med Russland og president Putin. Krigshisseren Hillary Clinton og de andre GOP kandidatene ville vært en fullstendig katastrofe for verdensfreden, og jeg er alvorlig redd for at de andre vil starte tredje verdenskrig.

I stedet for å tro på det som står i Aftenpostens spalter vil jeg anbefale spaltene til document.no og rights.no. På Doc har for eksempel Olav Drange Moen skrevet den gode artikkelen Hvorfor folk virkelig støtter Donald Trump, en dypere og bedre analyse enn det Løkke presenterer.

Under finner også leseren en video som forklarer hvordan Trump kan være et bra valg for verdensfreden, dårlig for privatlivets fred og menneskerettigheter. Egentlig ville jeg ha Rand Paul som president, men jeg tror ikke Trump er et dårlig valg, selv om han har en noe brautende og ubehøvlet stil.

Jeg drømmer om en dag om å få muligheten til å ta Donald Trump i hånda, ikke bare ha et fotomontert bilde. Trump representerer mange europeere som er leie av antidemokratisk globalisme fra de rådende eliter. Tenk om det blir en britisk Brexit? Tenk om Marine LePen blir Frankrikes nye president neste år!

Videoen under er også en god gjennomgang av fordeler og ulemper med Trumps kandidatur. Her er det som står i beskrivelsen:

In this video Luke Rudkowski breaks down the results from super Tuesday and how the race will be between Donald Trump and Hillary Clinton for the 2016 Presidential election. We concentrate on the pros and cons of Donald Trump and the paradox he has been creating against the establishment and anti establishment.

Rudkowski er mannen bak YouTube kanalen WeAreChange.org, og han har flere gode analyser hvor han begrunner hvorfor Hillary Clinton er en krigsforbryter som ville være en katastrofe. Hvis Clinton blir president, må vi forberede oss på flere kriger og en meget urolig verden.

Men slik Trump fremstår i dag, er han en mann for fred.

Denne artikkelen ble også publisert på Verdidebatt.