Når skjer det her?

marianne_solheim“Igjen ser vi et eksempel på Frankrikes mislykede integrering og innvandringspolitikk. Terroristene benytter seg av snillismen hos liberale politikere som ikke evner å se konsekvensene av å invitere på tusenvis av emigranter og lykkejegere inn til landet,” mener Marianne Solheim, som er medlem av Demokratene i Odda.

“Vi ser det også her i Norge hvor de uten hensyn til vår sikkerhet og våre fremtidige generasjoner, inviterer inn midtøsten, øst asia og Afrika og fremstår som verdens største sosialkontor,” skriver hun, og fortsetter:

“Migrasjonskrisen er en trussel om destabilisering av det europeiske samfunn og uten at det blir brakt under kontroll kan dette få alvorlige konsekvenser. Det er på høy tid at godhetstyrannene tar innover seg virkningen og konsekvensene av sine handlinger før det er for sent også her.

Asylsentere må opprettes i nærområdene, man kan ikke fortsette denne kynismen å bidra til å utarme gjenværende befolkning i ulike land. Dette gir ingen merverdi og er overhodet ikke bærekraftig for Norge.

Vi må også arbeide aktivt for å begrense islams økende makt for et voksende problem i Europa forsvinner ikke ved å overse og tie det ihjel. Det hjelper ikke å sende sine kondulanser i etterkant når katastrofen har inntruffet for så å la alt gå som før.”