Volds- og narkotikabyen Oslo

garfors322-1«De av oss som så Dagsrevyen på NRK sist lørdag fikk bare bekreftet det jeg lenge har sagt. Og det er at den byen er fortapt for oss nordmenn! TV-teamet fra NRK skal ha all takk og ros for at de i det hele tatt tok sjansen å filme og undersøke hvordan utviklingen på Grønland og Tøyen nå er kommet fullstendig ute av kontroll på et sted der folk er nødt til å ferdes hver enste dag,» skriver Amund Garfors som er medlem av Demokratene i Nordland. Han fortsetter:

«Disse utenlandske ungdomsgjengene herjer omtrent fritt og kan gjøre et opphold på en T-banestasjon eller oppe på gata til en risikosport i særklasse. Unge utenlandske gjenger selger narkotika og dop i massevis. Og bærer kniver og stikkvåpen for å knuse ansiktet til slike de ikke liker. Ja, som bare prøver å finne ut hva som foregår.

Og vi fikk også se den smilende byrådsleder Raymond Johansen. Nei, her var det ikke mye bekymring å spore. Han var heller stolt av den raskt økende tilstrømningen av innvandrere til Oslo. Der folkemengden øker grunnet en befolkningsdrevet og lovprist import av fremmede som bare gjør den byen enda utryggere og farlig i framtida. Hvor lenge skal disse politikerne som Raymond Johansen og hans likemenn bare feie disse store problemene med den økte kriminaliteten under teppet? Hvor lenge tror de at de bare kan late som ingenting? Hvor naiv er det lov å bli for en politiker? Før de blir sparket ut av både rådhus og regjeringer i dette forskrudde landet?

Sannheten er kun farlig for dem som leverer løgnen. Og det er våre politikere og PK-folket. For dem handler det mest om å skjule for oss vanlige borgere i dette engang så fredelige og trygge landet. Ja, denne gedigne løgnen de serverer oss hver eneste dag. For den tror vi ikke lenger på! Og sjøl har de alt å tape ved å la folket få vite hva som egentlig foregår i kongeriket. For da vil de avsløre seg sjøl, og der spillet vil være over. Nei, livet er ikke enkelt for slike hyklere som selger ut både sitt fedreland og sitt folk. Og det bare for å få flotte skattefrie og prestisjefulle jobber i FN-systemet eller i Brussel.

Det eneste som kan gi dem samvittigheten tilbake er å la sannheten komme til utrykk. Men dessverre, de ser heller at Oslo går til grunne i vold, narkotika og raseopptøyer. Der de foretrekker livsløgna.

Hvem husker ikke Politimester Willy Haugli som på 80-tallet forsøkte å rydde opp i all kriminaliteten i den byen? Men der dette ikke tåltes av politikere som heller ville la galskapen fortsette. Og der hedersmannen Haugli ble sparket og sendt nordover…

Hylekoret eier ikke skam! I stedet for å rydde opp og ta debattene, så går de heller til frontalangrep eller utestenger varslerne. Det eneste håp jeg nå ser for Oslo, det er at Raymond Johansen setter seg på flyet til Singapore. Deretter møter han myndighetene og får seg et kurs i hvordan en by/land gjøres totalt fritt for kriminalitet og narkotika. Jeg ønsker Johansen god tur. Og håper han får noen lærerike dager i Singapore».