Demokratene står på arbeidernes side

For 3 år siden var Pål Andor Østvold uten medlemskap i politiske partier. I dag er han leder for Demokratene i Norge i Rogaland, førstekandidat for Demokratene i Norge til stortingsvalget, og bystyremedlem i Sandnes. I 20 år fulgte han nøye med i politikken både i Norge og USA der han tok sin yrkesutdannelse. I USA var han demokrat/liberal. Nå vurderer han seg selv for å være det han kaller «en sosialkonservativ nasjonalpartist”.

Det mener Pål Andor betyr at alle skal ha det bra, ha en god norsk folkeskikk og oppdragelse basert på norske kulturverdier, som han mener er en blanding mellom gamle tradisjonelle AP (ikke dagens høyre-2) og et moderne Demokratene i Norge.

Han er opptatt av forholdene for norske arbeidere, og mener at de røde ikke skal ha monopol på arbeiderkamp. «I dag satses det for mye på deltidsarbeid og bemanningsbyråer, som er drepen på arbeiderrettigheter. Vi er imot import av ufaglærte som drives sosial dumping på egne arbeidere og salg av Norge. Vi må ut av EØS systemet for å sikre egen velferd og levestandard som den vi er vokst opp med og med arbeide for alle,» sier han. «Vi er imot at fattige skal subsidiere de rike i alle skatte letter og utgifter,» legger han til.